Tyverisikre bure

Trådbure er sat i verden for at gøre transport og opbevaring af materiel i flere formater let som en leg. Trådbure kommer i mange forskellige afskygninger, så de kan omkranse lige præcis de genstande, du skal opbevare eller transportere. 

Det er endda muligt at vælge tyverisikre trådbure, der er lukket i alle fire sider, så de er perfekte til at passe på dit gods. 

Tag et kig i vores sortiment og vælg den model, der passer bedst til dit behov. Der er bure til enhver smag og enhver mængde. 

Sorter faldende

Tabel Liste

19 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

19 vare(r)

Forstærk din bund med plastik

Der er forskel på, hvilken bund burene kommer med. Du kan vælge en traditionel gitterbund, en metalbund eller en ekstra tyk og stærk plastikbund, der uden tvivl kan holde til vægten af det lidt tungere gods.  Ved hvert produkt kan du se, hvor stor en belastning buret kan klare. Det er værd at være opmærksom på dit eget behov, før du finder dit næste rullebur.  Vælger du en model, der kan transportere en palle plus indhold, kan det være ensbetydende med, at du transporterer tungt gods. Derfor skal du sikre dig, at buret kan klare presset. 

Skærm de svage sjæle mod fristelser

De fleste af vores rullebure kommer med gittersider, der er transparente. Det er de, så skelettet på buret er så let som muligt. Det betyder selvfølgelig også, at det er muligt for alle at se indholdet i buret. Er du ikke interesseret i at friste uvedkommende, langfingrede sjæle, kan du vælge tyverisikre trådbure med fastmonterede PVC-plader, der forhindrer indkig.  På den måde er det muligt at efterlade dit tyverisikre trådbur på byggepladsen, på festivalpladsen eller et helt tredje sted, hvor dine ting er opmagasineret. Disse muligheder kan du få i forskellige størrelser. 

Med metalplombe eller hængelås

Vores trådbure kommer med metalplombe eller hængelås, så du kan helt selv vælge, hvad der passer bedst til dig. Aflås buret, hver gang du har været i det. På den måde er du sikker på, det kun er dig selv, der kan tilgå de ting, der er i buret.  Det kan også sagtens være, buret skal indeholde elementer, du har behov for at tilgå flere gange i løbet af en dag. Det kan eksempelvis være, du bruger tyverisikre trådbure til opbevaring af værktøjet på en byggeplads. Her vil det være en fordel at holde buret åbent i løbet af dagen og lukket om aftenen, når sidste mand forlader pladsen. 

Din nattesøvn får gode betingelser

Når du efterlader dit rullebur efter fyraften, kan det være forbundet med uro. For hvad nu hvis der kommer uvedkommende forbi og tyvstjæler indholdet. Den bekymring kan være forbundet med urolig nattesøvn, og det er unødvendigt.  Et tyverisikret trådbur kan aflåses, når du forlader det. Det betyder, din nattesøvn bliver langt bedre, og hvem vil ikke foretrække det? Find dit rullebur på siden her. Der er bure i mange forskellige størrelser til mange forskellige former for gods.