Sammenklappelige bure

Industri-emballage.dk er din personlige forhandler, når du vil optimere din virksomhed. Vi forhandler et stort udvalg af funktionelle og brugbare produkter, som hjælper dig godt på vej i dine arbejdsopgaver. 

Derfor er vi naturligvis også leveringsdygtige inden for en bred vifte af transportbure, herunder sammenklappelige transportbure. 

Med kompakte transportbure har det aldrig været nemmere at transportere varer fra A til B og samtidig spare plads på dit lager. Tag et kig i vores brede sortiment nedenfor, og bestil det transportbur, som passer til dit specifikke behov.

Sorter faldende

Tabel Liste

31 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

31 vare(r)

Hvor mange sider? Vi forhandler ethvert format af transportbure

Hos industri-emballage.dk kan du finde transportbure med præcis så mange sider, som du ønsker. Er du på udkig efter en smart variant med kun to sider? Eller måske et firsidet bur, som også kan fungere som et sikkert opbevaringsbur til helt særlige genstande?

Uanset hvilken type transportbur du søger, kan du finde det blandt vores udvalg. Her tilbyder vi smarte varianter, som kan hjælpe med at optimere enhver arbejdsopgave. 

Skub rulleburene ind i hinanden – og udnyt pladsen 

Er du træt af, at dit transportbur står og optager brugbar plads, når det ikke gør sig nyttigt? 

I de fleste sammenhænge er det en stor hjælp, men transportburet kan tage meget plads, når du ikke bruger det. Med en variant fra vores udvalg sætter vi en stopper for din irritation. 

Når transportburet ikke er i brug, kan du nemt klappe det sammen. Ejer du flere varianter, kan du med fordel skubbe dem ind i hinanden, så de fylder mindst muligt. Klap bunden af rulleburet op, og skub nemt og effektivt burene ind i hinanden. Nu kan du få gavn af den ekstra gulvplads og samtidig reducere behovet for ekstra lagerplads til transportburet. 

Kompakte transportbure – find flere forskellige størrelser

Hos industri-emballage.dk har vi taget højde for, at vores kunders behov langtfra er ens. 

Derfor tilbyder vi smarte sammenklappelige transportbure i mange forskellige størrelser, så du kan finde præcis den variant, der passer til dit lagers kapacitet, din arbejdsopgave eller dit transportmiddels format. 

Blandt vores udvalg kan du også finde transportbure med forskelligt brugbart tilbehør. Du kan eksempelvis finde varianter med indbyggede hylder, så du kan opdele burets indhold. 

Det åbner samtidig muligheden for at fragte forskellige typer af indhold og tilpasse buret til din arbejdsopgave. 

Har du brug for råd eller vejledning? Kontakt os endelig

Vi står klar med gode inputs og rådgivning, når du er i tvivl om noget vedrørende vores produkter. Hos industri-emballage.dk sætter vi kvaliteten i højsædet, både når det kommer til vores produkter og vores kundeservice. 

Det eneste punkt, hvor vi ønsker at være i bund, er vores priser. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til specifikationerne eller brugen af vores produkter. 

Kontakt os på telefon 71 99 02 91. Så sidder vores erfarne og dygtige medarbejderteam klar med gratis hjælp og vejledning.