Bure med metalbund

Når flere ting skal transporteres, kan et transportbur med metalbund være en kærkommen hjælp. Et transportbur har letløbende hjul, der ofte kan rotere, og på den måde kan du tage styringen over dit gods. 

Den stærke metalbund medvirker til at give transportburet et solidt fundament, du kan placere dine fødevarer eller andet materiel på. Her på siden finder du et bur i mange forskellige størrelser, der kan matche dine behov. 

 

Sorter faldende

Tabel Liste

29 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

29 vare(r)

Et rullebur med metalbund gør opbevaringen legende let

I stedet for at bruge oceaner af tid på at vandre frem og tilbage med gods, kan du fylde et rullebur med metalbund med dine varer. Nogle af vores rullebure kommer med en låge, der kan holde styr på dine ting, mens du ruller afsted. 

Ved du allerede nu, hvad du primært skal fragte, kan du også hurtigt konkludere, om en låge vil være til gavn eller besvær for dine behov. Det er også muligt at holde burets indhold i stævne med et bånd med kroge. Vælg den løsning, der passer til dig. 

Hylder skal der til 

Et transportbur med metalbund kan også indeholde hylder, der gør organiseringen af buret mere overskuelig. Fyld de forskellige hylder, så du hurtigt og enkelt kan komme til det indhold, du transporterer. Et rullebur med hylder er ideel, hvis du skal transportere brødkasser, kasser med kød eller måske drikkeglas i storkøkkener eller ved store events, hvor der er behov for store mængder af fødevarer og service.  Her er hylderne perfekte, fordi de muliggør transport af mange transportkasser på en gang. 

Brug dit rullebur til opbevaring

Har du brug for et rullebur til mere stationær opbevaring, kan du finde modeller, der egner sig bedre til det, end de høje formater gør. Find et rullebur med metalbund med en låge i toppen, der nemt kan åbnes og lukkes.  Fyld buret med bolde, gymnastikredskaber eller andet, der er obligatorisk i en hal eller en gymnastiksal. Et transportbur med metalbund til opbevaring af sådanne genstande egner sig godt i idrætsinstitutioner eller på skoler. 

Opbevaring af det store gods

Har du brug for at transportere gods, der er både tungt og uhåndterbart, kan du med fordel gå efter et transportbur, hvor der er plads til en europalle i bunden. På den måde kan du med en gaffeltruck eller andet placere pallen i buret og derefter selv transportere godset med hjælp fra de letløbende hjul.  Et rullebur er designet til at transportere gods på en hensigtsmæssig måde, men de er også designet til at beskytte godset ved transport. Derfor kommer burene i mange forskellige størrelser, der sikrer dit materiel den bedste beskyttelse undervejs. 

Find rulleburet til dit behov

Når du går på jagt efter et rullebur med metalbund, skal du være opmærksom på, hvor meget belastning buret kan håndtere. Der er selvfølgelig forskel på de forskellige modeller, og derfor skal du vælge den type, der passer til dit gods.  Derudover kan du tilkøbe tilbehør, der passer til det enkle bur. Det kan være metalhylder, trådhylder, termohætter, transportposer eller stropper, der holder det ukurante gods på plads. 

Hold tyven for døren

Transporterer du gods, der er værdifuldt, vil du måske gerne sikre dig, at langfingrede uvedkommende ikke så nemt kan komme ind i dit rullebur. Derfor er det muligt at få en låge med lås, så du kan låse dit gods forsvarligt inde.  Som udgangspunkt er de fleste af vores transportbure udformet af gittersider, men ønsker du en opbevaringsmulighed, der ikke er gennemsigtig, kan du også vælge en model med lukkede sider.  Der er mange muligheder for transport og opbevaring, og du kommer langt med et bur til transport.