Transportbure, sikkerhedsbure og trådbure

Find et transportbur her

Gå på opdagelse i det store udvalg af smarte bure til transport her. Hos industri-emballage.dk kan du finde funktionsdygtige varianter til enhver opgave.

Søger du et transportbur med specifikke kvalifikationer? Eller leder du efter et i bestemte materialer? Vi har det hele her.

 

Mere end bare et bur til transport

Hvad skal dit nye transportbur bruges til? Når du vælger, er det vigtigt, at du gør dig overvejelser om brugen af buret. Det sikrer, at du vælger et bur med de helt rette specifikationer, så det kan leve op til dine behov og hjælpe dig bedst muligt med at løse din opgave.

Du kan blandt andet finde sammenklappelige varianter, tyverisikrede bure og mange flere. Her finder du et bredt sortiment og mulighed for at finde præcis dén variant, som du står og mangler.

Søger du også løsdele, er du også havnet det rigtige sted. For blandt vores udvalg af bure til transport kan du også købe enkelte dele i form af eksempelvis bremser, hjul, håndgreb og meget andet praktisk tilbehør.

På den måde kan du altid supplere med ekstra dele eller give det gamle bur nyt liv med ekstra gadgets.

Tag et kig i vores store udvalg, og find lige det bur eller det tilbehør, som du har brug for.

Vælg ud fra dine behov

Et transportbur kan bruges i mange sammenhænge. I vores sortiment kan du finde varianter, som er særligt velegnede til bestemte opgaver.

For eksempel er et rullebur med plastbund særligt praktisk i forbindelse med catering, herunder til brug i store køkkener. Plastbunden sørger for, at rulleburet er nem at rengøre. Søger du et mere robust og hårdført bur til eksempelvis grovere transport, er det en fordel at vælge et af vores rullebure med metalbund. Det kan både holde til opbevaring og transport af tungere genstande.

I vores udvalg kan du også finde tyverisikrede bure, som du trygt kan have stående med ejendele på eksempelvis byggepladsen eller i din container. Du kan låse buret af med hængelås eller vælge at plombere det.

Fold ud og klap sammen – køb et fleksibelt transportbur her

Har du minimal plads til rådighed? Eller søger du blot et fleksibelt transportbur, som du let kan skille dig af med, når du ikke bruger det?

Vælg en sammenklappelig udgave fra vores udvalg. Så kan du nemt klappe det sammen, når du er færdig med at bruge det. På den måde optager det ikke unødig plads.

Ejer du flere bure, kan du også nemt skubbe dem ind i hinanden. Så udnytter du pladsen maksimalt, samtidig med at du hurtigt og nemt kan få adgang til burene, når du har brug for dem.

Høj kvalitet og funktionalitet

Uanset hvilken variant du vælger, garanterer vi høj kvalitet hele vejen igennem. Alle vores bure til transport er produceret i Europa med et skarpt øje for kvalitet og holdbarhed.

Vi leverer alle vores produkter direkte fra producenten uden mellemmænd. På den måde er vi helt ajour med kvaliteten og kan samtidig tilbyde dig den bedste pris. Hos industri-emballage.dk får du derfor skyhøj kvalitet til jordnære priser.

Lyder det som noget for dig?

Slå på tråden for gode råd og vejledning

Du er altid velkommen til at hive fat i os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er altid klar på at besvare din forespørgsel hurtigst muligt og hjælpe dig godt videre med din bestilling. Giv os et kald på telefonen, eller send os en besked ved at udfylde vores kontaktformular.

Transportbur, trådbur, rullecontainer, rullepaller, sikkerhedsbur, metalbur, pakkebur, rullebur, postbur eller pallebur. Uanset behovet så har vi løsningen hvis opbevaring og logistik skal løses med et transportbure. Transportbure til catering, rullebure til køkkener, rullepaller til detail og butik, sikkerhedsbure til byggeri og industri. Udvalget er stort og alle metalbure fås som rullecontainer med støjsvage hjul, som transportbur med frostsikre nylonhjul eller som pakkebur med gummihjul. Trådbure med bremser på hjul eller postbure med bremser på hjul leveres som standard og benyttes ofte ved transport med pallebure og postbure. Trådbur til catering og storkøkken i hygiejnisk design som er nem at rengøre eller store postbure til distribution af pakker fås ligeledes med støjsvage gummihjul. Kompakt bur og sammenklappeligt rullebur og sammenklappelig trådbur benyttes ofte hvis pladsen er begrænset, eksempelvis som trådbur til butik, transportbur til detail, rullebur til lager eller pakkebur til lager. Kompakt bur og sammenklappeligt bur fylder ganske lidt når de er skubbet sammen og er velegnet til optimere af lagerplads og transport ved brug af trådbure og transportbure. Alle Transportbur, trådbur, rullecontainer, rullepaller, sikkerhedsbur, metalbur, pakkebur, rullebur, postbur og pallebur er produceret i elektrogalvaniseret stål som sikrer burene en lang holdbarhed og levetid. Produktionen af transportbur, trådbur, rullecontainer, pakkebur, rullebur, sikkerhedsbur, postbur og pallebur foregår i Europa som sikrer høj og ensartet kvalitet, men samtidigt laveste pris på transportbur.