Varenummer:
10-7080120-M

Termohætte til transportbur med velcrostram i bund

80x70x120 cm Termohætter og frosthætter i høj kvalitet til beskyttelse af varer såvel som fødevarer, hvor man ønsker at skåne godset mod temperaturudsving.

På lager
Kun %1 tilbage
Fra inkl. moms 1.073,75 DKK 859,00 DKK
  • Fast lav fragtpris på 290 kr
  • Gratis råd og vejledning på telefon 71 99 20 01.
Specifikationer
ProdukttyperTermohætte
Højde120 cm
Bundmal80 x 70 cm
IsoleringPolyester fibervat (300g/m²)
YdermaterialePE materiale med alu-pigment
KendetegnDobbelt velcro åbning i front

Termohætte til transportbur med dobbelt front åbning har velcro på to sider således at man kan åbne hele fronten og nemt kan plukke fra burets åbning uden at afmontere hætten. Termohætter med front åbning har altid kantbånd i blå farve for nemt at kunne kende forskel på de forskellige åbninger. Termohætten er velegnet til frostsikker eller varmesikker transport af eksempelvis pharmaprodukter, medicinalprodukter eller fødevareprodukter. Termohætten er forsynet med praktisk plastlomme til forsendelsesdokumenter. Termohætter til transportbur, rullebur og mælkebur fås i højder på mellem 120 cm og 210 cm. Denne termohætte måler80x70 cm. og har en højde på 120 cm

Termohætter i høj kvalitet til beskyttelse af frostvarer, blomster, brød, medicin og frugt & grønt, hvor man ønsker at skåne godset for temperaturudsving. Det kan være en palle med frostvare som man ønsker at transportere fra A til B på en almindelig kølebil, eller omvendt holde forsendelsen frostfri under transport på en uisoleret bil. Mulighederne er mange, både til anvendelse og funktion mod kulde eller varme. Termohætterne produceres i Danmark som sikrer en høj og ensartet kvalitet samt en stabil isoleringsevne hvilket er en forudsætning for en sikker transport af godset.