Gummi og tekstil stropper

Hvis du ikke kender til gummistropper, er det heldigvis ikke for sent. De kan redde mange transportsituationer. Så får du først øjnene op for dem nu, vil du ærgre dig over, du ikke er blevet introduceret for dem før.Måske tænker du, vi overdriver, og det gør vi måske også. Faktum er bare, at stropper i slidstærkt gummi kan forsøde din tilværelse. I hvert fald hvis du ofte har med transport- eller rullebure at gøre. Se vores udvalg af stropper på siden her. Vi har et sortiment med mange forskellige størrelser.
Sorter faldende

Tabel Liste

20 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

20 vare(r)

Hvad er det nu lige, et rullebur er?

Lad os lige for en god ordens skyld slå fast, hvad et rullebur er. Et rullebur eller transportbur bruges til at transportere gods. Bure kommer med to, tre eller fire sider afhængigt af, hvilken type du vælger. 

Derudover kan et transportbur indeholde hylder og låger. Transportbure kommer med letløbende hjul, der gør det nemt for dig at rulle dit gods fra A til B. Et rullebur er perfekt til transport af tungt gods. 

Har du et bur med to eller tre sider, vil du før eller siden opleve, at dit gods kan falde ud. Det er her, gummistropperne kommer ind i billedet. 

Derfor er stropper i gummi særligt gode

Gummi er et naturmateriale – og endda et særligt stærkt et af slagsen. Gummiet sikrer, at der er maksimalt stræk i stroppen. Det er et slidstærkt materiale, så derfor skal du ikke være bange for, om du nu slider dine stropper op alt for hurtigt. Det kommer ikke til at ske. 

For enden af stroppen er der en krog i galvaniseret stål, som kan placeres på dit rullebur. Det giver optimal sikkerhed og støtte til dit gods under transport. 

Sådan finder du længden på dine stropper

Når du skal finde den rette længde på dine stropper, skal du tage udgangspunkt i dit transportbur. Der findes nemlig forskellige længder, og det er vigtigt, dine stropper hverken er for korte eller for lange.

Er stropperne for korte, kan det selvsagt ikke nå fra den ene stang på buret til den anden. Og er den for lang, risikerer du, den falder til jorden og langt fra yder det, den skal. 

Sørg for sikker transport

Stropperne kommer med en fleksibel lykke i den ene ende. Det er den, der først monteres på rulleburet. Herefter trækker du enden med krogen mod burets andet stolpe og fastgør. 

Stropperne holder dit gods på plads. Om det er gods fra vaskeindustrien eller blandet materiel fra lageret på din arbejdsplads er sådan set underordnet. Gummivennerne klarer arbejdet. 

Det kan sagtens være, du har brug for mere end et bånd til dine bure. Det afhænger alt sammen af, hvad du skal transportere. 

Til cateringbranchen

Det er mange forskellige erhverv, der kan nyde godt af stropperne. Arbejder du i cateringbranchen, vil du ofte være nødt til at transportere råvarer og færdige retter. Her er et gummibånd perfekt til at holde maden på plads, når du skal transportere. 

Spørg, hvis du har brug for hjælp

Ofte er det sådan, at du køber stropperne på samme tid som rulleburet. Er det dit første køb, kan det sagtens være, du sidder med nogle ubesvarede spørgsmål. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, når spørgsmålene opstår. 

Vi ved lige præcis, hvilke stropper der passer til de enkelte bure. Den viden kan du lige så godt drage nytte af, før du bestiller. Vi ser frem til at hjælpe dig i mål med dit næste køb. Det behøver ikke være svært at finde de rette stropper til dit gods.