Profil

Profil
 
INDUSTRI-EMBALLAGE - EMBALLAGE TIL INDUSTRI, LAGER & TRANSPORT
På Industri-emballage.dk har vi gjort det nemt for dig og din virksomhed at spare penge på indkøb af transport emballage og produkter til industri, lager, transport, produktion og opbevaring. Med hovedsæde i Danmark leverer vi både dansk transport emballage samt transport emballage fra udlandet, men uanset ophavsland sætter vi kvalitet og leveringssikkerhed i højsædet, ligesom alt vores transport emballage opfylder alle krav til mærkninger og certificeringer såsom fødevaregodkendelser, CE og EN standarder.

Når du køber virksomhedens transport emballage hos os får du adgang et stort udvalg af trådbure, transportbure, plastpaller, rammevogne, IBC containere, palletanke, pallebokse og plastkasser, i højeste kvalitet, men til laveste pris.

Er du i tvivl om hvilket produkt du skal vælge eller har du spørgsmål til specifikationerne på vores transport emballage, så sidder vores erfarne medarbejdere altid klar med gratis hjælp og rådgivning på telefon 71 99 97 15. Du er altid velkommen til at kontakte os og vi kommer naturligvis også gerne ud til dig og vejleder om brugen af gitterbure, rullecontainere, plastpaller, transportbure, rammevogne, IBC containere, palletanke, pallebokse og plastkasser.

HVORDAN SIKRES DEN HØJE KVALITET PÅ PRODUKTERNE?
Alle produkter hos industri-emballage.dk er produceret på store anerkendte fabrikker med mange års erfaring og akkreditering indenfor fremstilling af transport emballage og industri emballage, eksempelvis plastpaller, plastkasser, rullecontainer eller fødevaregodkendt emballage. Med alle produkter følger en detaljereret beskrivelse og vores system sikrer fuld sporbarhed indenfor eksempelvis levering af levnedsmiddelgodkendte eller fødevaregodkendte plastkasser, IBC tanke, palletanke eller plastpaller.

HVORFOR ER PRISEN PÅ PRODUKTET SÅ IKKE HØJERE?
Typisk har denne type industri emballage været købt og solgt gennem både forhandlere, distributører og agenter inden det ender hos virksomheden der rent faktisk skal bruge emballagen. Da alle parter skal tjene penge, så øger det selvsagt salgsprisen i sidste ende. Hos industri-emballage.dk er der ingen fordyrende agenter eller mellemmænd. Derfor kan vi levere samme produkt, men til en lavere pris.

KAN JEG STADIGT FÅ SUPPORT OG VEJLEDNING?
Ja, selvfølgeligt. Vi er altid klar på telefon, mail og kundebesøg for at sikre at alle kunder oplever den bedst mulige support, vejledning og kundeservice knyttet til vores produkter. Vores ambition er at levere højeste kvalitet og bedste service, men til den laveste pris.

FANDT DU IKKE HVAD DU SØGTE?
Så kontakt os på telefon 71 99 97 15 eller skriv til os på [email protected], vi sidder altid klar på telefon og mail med gratis råd og vejledning.

VIRKSOMHEDSINFORMATION
Industri-emballage.dk
v/ Cascoo Scandinavia
CVR: 35210660

Adresse (kontor, ikke lager):
Lyngby Hovedgade 37
2800 Kgs. Lyngby


www.industri-emballage.dk
[email protected]
Tlf. +45 71 99 97 15

Industri-emballage.dk er en dansk ejet webshop og med lager i Glostrup og kontor i Lyngby. Bestilling af varer kan kun foretages her på siden, og vi tilbyder ikke afhentning af varer på lageret. Ønskes vareprøver på enkelte produkter, så kontakt os venligst på telefon 71 99 97 15.