Plomber

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige plomber i mange forskellige størrelser og farver. Vi importerer produkterne og er eneforhandlere på dem i Danmark. 

Det er vigtigt for os, at vores produkter er i god kvalitet, og derfor er de håndplukkede. Det betyder, vi kan tilbyde markedets bedste produkter til vores kunder. Tag et kig i vores udvalg, og find dem, der passer til dine behov. Er du i tvivl om, hvilke modeller du skal vælge, hører vi gerne fra dig. 

Hvad kan du egentlig bruge en plombe til?

De bruges til at forsegle med. Og der er faktisk slet ikke grænser for, hvad du kan forsegle. Det kan være rullebure, døre, containere eller værditransport. 

Det kan være vigtigt at forsegle sit gods, og derfor kan du her på siden finde produkter i både plast, metal og aluminium. Det betyder, at der er noget til alle behov. 

Materialet afhænger selvfølgelig af, hvad der skal plomberes. Skal en sæk forsegles, kan plast ofte gøre tricket. Handler det om forsegling af en container, bør du overveje, om ikke en metalplombe skal være løsningen. Er du i tvivl, hjælper vi dig gerne med af finde det rette produkt. 

En lav brudstyrke kan være påkrævet

Plomber er med til at sikre, at uvedkommende skal vende om og gå. Der kan være tilfælde, hvor der er behov for en plombe af mere symbolsk karakter. Det kan eksempelvis være ved en nødudgang. 

Plomben signalerer, at døren ikke skal benyttes, men på samme tid er plomben tilpas svag til, at den nemt kan brydes, hvis der er behov for flugt. 

Det samme gør sig gældende ved en hjertestarter eller til brandslangen i glasskabet. 

Sæt et label på

Plomberne kommer med en ekstra lykke, så du har mulighed for at sætte dine egne labels på. Det kan være en fordel, hvis du har flere kasser, poser eller bokse, der skal forsegles. 

Med en label kan du nedskrive de relevante informationer, så du selv er klar over, hvad beholderen indeholder. 

Ønsker du firmanavn på?

Når du bestiller på siden her, får en stor mængde på en og samme tid. Ønsker du at få din virksomheds navn eller logo på, kan det lade sig gøre. 

Det kræver blot, at du kontakter os og fortæller mere om dine ønsker. Så lægger vi sammen en plan for, hvordan slutresultatet skal være. 

Med logo på får du markedsført din virksomhed. Det kan ende med at have stor værdi. 

Vi giver gode råd og vejledning

Vi deler gerne ud af vores ekspertise. Ring til os, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Vi sidder klar til at give dig gode råd og vejledning, så du kan få de produkter, du har brug for. 

På vores hjemmeside finder du et stort udvalg af alt fra rullebure til foldekasser og plomber. Vi vil så gerne være med til at effektivisere processerne i din virksomhed. Vi ser frem til at hjælpe dig.