Plastspande

Se det store udvalg af plastspande

Søger du en alsidig og praktisk plastspand? Eller har du en specifik funktion i tankerne, den skal opfylde?
Uanset hvad dit behov er, kan du finde en god og brugbar spand i plast her på siden. Vi har samlet et stort udvalg af forskellige plastspande, som kan bruges i mange sammenhænge.
Spandenes brugervenlige og funktionelle design gør dem til et godt hjælpemiddel både på dit lager, i dit storkøkken og til andre industrielle formål. Du kan også anvende dem, når du har brug for at transportere eksempelvis flydende væsker fra A til B.
Vi har kort leveringstid på 2-4 hverdage. Så snart du har lagt en ordre hos os, har du derfor dit produkt i hænderne indenfor få dage.

 

Produceret i fødevaregodkendt plast

Hos industri-emballage vil vi stå bag de bedste løsninger til dig eller din virksomhed. Vores ambition er at levere højt på kvalitet og service - men med priser i bund. For os er det vigtigt, at vores produkter kan understøtte en lang række praktiske formål og leve op til de lovmæssige krav.
Derfor forhandler vi naturligvis plastspande, der er produceret i fødevaregodkendt plastmateriale. På den måde kan du sikkert og uden bekymring vælge at fylde spandene med fødevarer.
Udover at spandene kan bruges til opbevaring af fødevarer, kan du også vælge at bruge dem i forbindelse med transport. Har du brug for at fragte fødevarer til en bestemt lokation?
Brug en fødevaregodkendt plastspand fra industri-emballage. Vores spande i plast er både geniale til transport og opbevaring.

Smart låg med double-lock system

Tag et kig i vores spændende udvalg. Umiddelbart ser vores spande simple og almindelige ud, men du kan faktisk finde flere af vores varianter med smarte egenskaber.
Flere af vores modeller leveres med låg, der har det nye double-lock låsesystem. Det er en effektiv lås i form af et slags klik-låg, der efter påsætning kun kan fjernes ved at bryde forseglingen. Det gør spanden særligt velegnet til eksempelvis fødevarer, hvor det er alfa omega, at hygiejnen er i top.

Robuste spande i PE plast

Selvom vores spande findes med forskellige specifikationer og mål, har de alle det tilfælles, at de er produceret i PE plast. Det giver dig en robust og hårdfør spand, som kan klare hårde industrielle og lagermæssige forhold.

Lav et tårn af spande i plast

Hos industri-emballage har vi taget højde for, at plastspandene sandsynligvis skal bruges i flæng. Det betyder, at alle vores spande er produceret i et brugervenligt og praktisk design, som blandt andet indebærer en stabelkant.
Det betyder, at du kan stable dem sikkert, uden de vælter. På den måde kan du sikkert fragte spandene i din varevogn eller lastbil uden at bekymre dig om, hvorvidt de vælter undervejs.

En spand til både kolde og varme væsker

Står du og påtænker at bruge vores spande til eksempelvis fødevarer, er det vigtigt at vide, hvilke temperaturer de kan tåle. Det gælder både varme og kolde væsker.
Du kan fylde vores plastspande med væsker, der går helt ned til -5 grader. Omvendt kan du fylde dem med varme væsker op til +40 grader.
Det giver dig stor frihed og en alsidig spand i plast, som kan bruges i begge sammenhænge.

Har du spørgsmål? Kontakt os gerne

Har du spørgsmål til os, eller nogle af vores produkter her på siden? Du er altid velkommen til at hive fat i os. Bag os har vi en række dygtige og servicemindede medarbejdere, som sidder klar til at besvare din specifikke forespørgsel.
Du kan vælge at sende os en besked ved at udfylde kontaktformularen. Skal det gå ekstra tjept, kan du også fange os på telefonen. Vi gør altid vores bedste for at besvare dine spørgsmål på bedst mulig vis.

Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)