industripaller og us paller

Er du på jagt efter den bedste industripalle på markedet? Så bør du stoppe din søgen lige her. Vi er eneforhandlere på vores produkter, og de er alle sammen nøje udvalgte på grund af deres høje kvalitet. 

Her på siden finder du mange forskellige slags paller, der kan dække mange forskellige behov. Vores produkter kommer i plast, fordi der er en lang række fordele ved at vælge netop genbrugsplast som materiale. En stor fordel er, at de har en lav vægt og stor bæreevne. 

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

9 vare(r)

Derfor er genbrugsplast en fordel

Traditionelt set er en palle lavet af træ. Disse af plastik giver dig dog disse fordele: 

- Du skal ikke døje med søm eller træsplinter.

- De tåler fugtigt underlag modsat paller i træ.

- De er nemmere at gøre rene.

Vælger du produkter i genbrugsplast, får du altså en palle, der har en længere levetid en træpaller. Det er en klar fordel.  

Meder eller ben: Hvad skal du vælge?

Der er mulighed for at vælge både meder og ben til dine paller til industri. Du kan vælge 3, 5 eller 6 meder, eller du kan vælge fødder. Fødderne muliggør, at du kan stable pallerne, når de ikke er i brug.

Det er en fordel, hvis du skal opbevare mange paller i en lagerhal eller andet. På den måde fylder de ikke nær så meget som paller med meder. Vælger du en palle med fødder, kan du sagtens tilkøbe meder, der kan klikkes på, hvis du har behov for den løsning. En palle med meder kan typisk klare en tungere belastning end fødderne. 

Industripalle med åbent eller lukket dæk

Du kan vælge, om pallerne skal have åbent eller lukket dæk. Det åbne dæk giver en meget luftig palle, hvor snavs nemt bryder pallens overflade. Den lukkede palle har derimod en helt forseglet flade, som er nem at gøre ren. 

Det er en smagssag, om du foretrækker et lukket eller åbent dæk. Det afhænger alt sammen af, hvad du skal bruge dine industripaller til. 

Kompatibel med container for minimal pladsspild

Pallerne på siden her kommer typisk i målene 120x100 cm. Disse mål stemmer overens med målene på en almindelig fragtcontainer. Det betyder derfor, at du undgår en masse unødigt pladsspild, hvis du vælger disse paller. Det er en fordel, når gods skal transporteres. 

Transport med gode vilkår for hygiejne

Plastikken er nem at rengøre i modsætning til træ. Det har stor betydning for pallernes levetid. Produkter i plast er mere hygiejniske, og det er en fordel, hvis der skal transporteres fødevarer eller andet, hvor hygiejnen skal være i top. 

Pallerne er ydermere US-godkendte og dermed godkendte til transport af fødevarer. 

Spørg, og du skal få svar

Har du spørgsmål til, hvilken industripalle der passer til dine behov, hører vi hellere end gerne fra dig. 

Vi vil nemlig gerne sørge for, at du får den bedst mulige vejledning og hjælp, når du skal klikke dine produkter hjem. Vi har årelang erfaring, og den erfaring deler vi meget gerne med vores kunder.