Euro paller

Når det kommer til opbevaring og transport af store partier eller store former for materiel, er europallen en sikker vinder. Det er den, fordi den med hjælp fra en gaffeltruck eller palleløfter kan transporteres nemt og sikkert. De fleste er efterhånden bekendte med en klassisk palle i træ, men der findes andre alternativer, som er mindst lige så gode. 

Her taler vi om et produkt i plast, der kan løse de samme opgaver, som dens bror i træ kan. En palle i plast har endda nogle andre fordele, der er værd at tage med, når du skal beslutte dig for det ene eller det andet alternativ. 

Sorter faldende

Tabel Liste

13 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

13 vare(r)

Der er fokuseret på pladsoptimering

En palle i træ kommer traditionelt set med meder, og denne løsning tilbyder en palle i plast også. Du kan vælge en med 3, 5 eller 6 meder. Valget afhænger af, hvad du skal bruge pallen til, og hvor meget belastning den skal kunne klare. 

Har meder slet ikke relevans for dit behov, kan du vælge ben i stedet. Vælg en europalle i plast med 9 fødder, der optimerer pladsen. Når pallen ikke er i brug, kan du nemlig stable den sammen med andre paller, så de ikke fylder meget i din lagerhal, din container eller andre opbevaringssteder. Det er smart. 

Lang levetid og andre fordele

Plast er et materiale, der ikke vil dø. Det betyder altså, at du får et produkt, der holder i længere tid, end træ eksempelvis gør. Plast har også den fordel, at det ikke er modtageligt for fugtskader. Paller i træ kan ikke tåle fugtige underlag uden at tage skade, og det forkorter levetiden markant. 

Den udfordring har disse ikke. Derudover er det selvfølgelig en fordel, at du ikke skal tænke på hverken søm eller træsplinter, når du arbejder med materialer i plast. 

Palle i plast med lav vægt

Det er vel nærmest kun Pippi, der kan løfte en fyldt europalle med sine bare næver. Vi andre er nødt til at have hjælp fra en maskine, når godset skal løftes. 

Plast som materiale er langt mindre tungt, end træ eksempelvis er det. Det betyder, at plastpallen er betydeligt lettere at løfte. Det har selvfølgelig ikke en betydning for frøken Langstrømpe, men det har en betydning for det materiel, vi vælger at placere på pallens flade. 

Det er endnu et argument for, at du bør overveje en model i plast, når du shopper paller. 

Forstærket palle med stålrør

Det kan sagtens være, du har behov for en palle med ekstra stor bæreevne. Her vil det være ideelt at vælge en palle med forstærkende stålrør, der har betydning for, hvor meget vægt pallen kan klare. 

Denne form i plast egner sig særligt godt til en pallereol i eksempelvis detailhandlen eller til fødevarer og produktion. Denne form for palle kommer med eller uden kanter. Det afhænger af, hvad du skal bruge din palle til. 

Få en hygiejnisk variant

Nogle af de produkter i plast, du finder på siden her, kommer med en lukket overflade. Det betyder, at den er ekstra hygiejnisk. Dels fordi overfladen er hel, og der derved ikke er kontakt med jorden, men også fordi den hele overflade er nem og hurtig at rengøre. 

Generelt er plastik et materiale, der egner sig bedre til rengøring end træ. Vælg derfor dit materiale ud fra de behov, du har for opbevaring eller transport. 

Har du spørgsmål til vores behov, hører vi hellere end gerne fra dig, så vi kan finde det rette produkt til netop dig.