Plastpaller, EURO paller, industripaller og specialpaller

Plastpaller i alle afskygninger

En plastpalle er lig med mange fordele. Her kan du finde den smarte model i mange forskellige formater, herunder display paller, halvpaller, europaller og mange flere. Vi vil vove at påstå, at du kan finde lige den, du søger, her hos industri-emballage.

 

Ønsker du en palle i topkvalitet?

Så er du havnet på den rigtige side, for hos industri-emballage er kvaliteten i højsædet. Eftersom vi leverer vores varer direkte fra producenten, er vi 100% ajour med produkternes kvalitet.
Find en palle i høj kvalitet her - til markedets laveste priser.

Hvorfor vælge plastpalle?

Når du vælger at investere i en palle i plastik i stedet for en træpalle, gør du dig selv en stor tjeneste.
De har en lavere gennemsnitlig vægt, hvilket er en stor fordel i transportmæssige sammenhænge. Derudover er de også mere vejrbestandige og har generelt en længere levetid end træpaller, idet plast ikke går i forrådnelse.
Udover at være mere holdbar og hårdfør, undgår du også søm og splinter. Denne fordel kommer også til udtryk på hygiejnekontoen, idet plastmateriale er langt mere hygiejnisk end træ.
En plastpalle er også nem at rengøre sammenlignet med træpaller. På den måde er den et fleksibelt redskab, som sagtens kan tåle lidt af hvert.
De er kommet for at blive. Giv din virksomhed eller dit lager de bedste hjælpemidler, så du kan klare enhver opgave til punkt og prikke - uden at døje med splinter og andet uønsket fra en træpalle.

Pas på miljøet med en palle i genbrugsplast

Med tanke på miljøet foretager du også et miljøvenligt valg, når du vælger en palle i plast frem for en træpalle. De er nemlig produceret i genbrugsplast.
Samtidig sparer du også både tid og ressourcer. De skal ikke certificeres eller varmebehandles som en træpalle. Traditionelt set skal en træpalle nemlig gennem en lang række processer, før den kan benyttes til eksempelvis fødevarer.
Med en palle i plast kan du tage din nye palle i brug lige så snart, du modtager den - og slippe for diverse behandlinger og tjeklister.

Vælg en EURO- eller special plastpalle

Hos industri-emballage har vi produkter til alle behov. Søger du eksempelvis en palle i helt særlige mål til containertransport?
Vi tilbyder dem efter specialmål, så godset på pallen kan pakkes optimalt helt uden spildplads. Det kunne eksempelvis være en palle i målene 760x1140 mm eller 800x1140 mm.
Alle vores modeller i specialmål er udført i slagfast HDPE plast, som gør dem hårdfør og slidstærke. I samme omgang kan du også vælge, hvorvidt din special-model skal leveres med lukket eller åbent dæk.
Blandt vores sortiment finder du naturligvis også EURO paller i plast, som har det helt særlige mål 120x80 cm. Her kan du finde dem med forskellige specifikationer, hvad end du søger en med lukket eller åbent dæk.
Her får du også særligt gode forudsætninger for at kunne stable pallerne i en reol. Har du behov for ekstra vægtkapacitet, kan du forsyne den med stålrør. Det betyder, at den til reol kan belastes med flere ton.

Kontakt os og spørg løs

Vores ambition er at levere højt på kvalitet og service - og kun ligge i bunden, når det kommer til vores priser.
Har du spørgsmål til os eller nogle af vores produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget i dit valg af palle.
Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at besvare dit opkald, eller svare på din kontaktformular. Gode råd og høj faglig vejledning er altid gratis at hente hos industri-emballage.
Kontakt os på telefonen 71 99 02 91.

Plastpaller, hygiejnepaller, H1 paller og eksportpaller til ethvert formål. De fleste plastpaller er produceret i slagfast HD-PE plast og flere plastpaller i fødevaregodkendt plast. En plastpalles fordele fremfor en træpalle er blandt andet at plastpallen er 100% konsistent i vægt og design. Med en plastpalle er der ingen risiko for søm, splinter eller svækket bæreevne grundet beskadiget eller fugtskadet træ. Flere industrier og lande tillader ikke brug af træpaller grundet dets organiske materiale, og her er plastpaller et rigtig godt alternativ til træpaller. Hygiejniske plastikpaller optager hverken fugt eller bakterier og er et godt alternativ til træpaller eller varmebehandlede træpaller. Af samme årsag benyttes plastpaller ofte ved transport af fødevarer eller som plastpaller til produktion af fødevarer. Letvægtspaller i plast samt eksportpaller i plast benyttes ofte som plastpaller til eksport til udlandet, da flere lande ikke tillader levering på træpaller. Plastpaller bidrager til en hygiejnisk og økonomisk logistik løsning. Mange plastpaller kan ligeledes bruges som plastpaller i reol og som plastpaller til i pallereol. Ved ekstra høj belastning kan plastpallen fås som plastpalle med stålforstærkning hvor der indlejres stålrør i plastpallen. Plastpalle til reol med stålrør eller plastpaller til reol med ekstra vægt kan tage belastninger på op til 5.000 kg.