Plukkekasser

Alt til plukkekasser

Søger du noget bestemt tilbehør til din plukkekasse? Eller søger du en smart lagerkasse? Så er du havnet på den helt rigtige side.
Gå på opdagelse i det store sortiment af plukkekasser og tilbehør hos industri-emballage. Her finder du et bredt udvalg af både kasser og diverse tilbehør, som kan optimere dine kassers funktioner.
Hos industri-emballage går vi højt op i at være leveringsdygtige på funktionelt udstyr til dit lager, din industri eller andre erhvervsmæssige sammenhænge. Derfor har vi samlet et velvalgt sortiment af kasser og diverse tilbehør, som kan anvendes i mange forskellige sammenhænge.

 

Køb en allround Arca kasse her

I vores store udvalg her på siden kan du finde mange forskellige Arca lagerkasse. Som navnet afslører, er disse kasser særligt velegnede til lagerbrug.
Det skyldes, at de kan inddeles med skillevæg på langs og på tværs og bidrage med god struktur over dine lagerprodukter. Hos industri-emballage finder du mange forskellige varianter af den smarte Arca kasse. Her finder du både smalle og aflange varianter samt kasser i et mere kvadratisk format.
Uanset hvilke krav du har til din kassens volumen, vil vi vove at påstå, at du kan få dem indfriet her. Det gælder også i forhold til kassens mål. Du kan finde kasser med samme volumen, men i vidt forskellige mål. På den måde kan du finde nøjagtig den kasse, som passer ind i dit lager.

Vælg din favoritfarve

Har du præferencer til din nye Arca kasses farve? Tag et kig i vores brede farveudvalg. Du kan blandt andet få kasserne i blå, grå og rød. Udover at farven skaber et flot æstetisk udtryk på dit lager, kan du også vælge din kasse ud fra farvekoder.
Skab struktur over dine kasser ved at vælge farven ud fra den funktion, som kassen opfylder. På den måde kan du skabe dine egne farvekoder, så du får styr på, hvilke kasser der rummer hvad.

Find en smart skillevæg her

Blandt vores udvalg kan du blandt andet finde praktiske skillevægge til Arca lagerkasserne. På den måde kan du opdele kassen i mindre rum og få styr på indholdet. Det skaber struktur og giver et godt overblik over kasseindholdet.
Med en skillevæg kan du hurtigt få greb om kassens enkelte dele. Bruger du eksempelvis kassen til værktøj eller andet i den dur, kan du hurtigt få fat i indholdet ved at holde kassen systematisk adskilt.
I vores udvalg af skillevægge kan du både finde langsgående og tværgående skillevægge i mange forskellige mål. På den måde kan du altid finde en skillevæg, der passer præcis til din Arca lagerkasse, uanset om du vil have opdelt kassens indhold på tværs eller på langs.
Vi forhandler skillevægge i flere forskellige bredder, længder og højder. Det samme gælder for farverne. Du kan blandt andet både finde skillevægge i blå, gul og hvid, så skillevæggen passer til din kasses farve.
Omvendt kan du også vælge en skillevæg, som netop har en anden farve end kassens. Det gør det tydeligere for dig at navigere rundt i kassens indhold, når skillevæggens farve klart afviger fra kassens.

Få kort leveringstid her

Vi har leveringstid på 2-4 dage. Hos industri-emballage vil vi være din foretrukne forhandler, når du mangler brugbart udstyr til din industri eller dit lager. Derfor stiler vi efter at have så kort leveringstid som muligt, så du hurtigt kan nyde godt af dine produkter.

Har du spørgsmål til os? Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til os eller nogle af vores produkter. Bag os har vi en lang række af dygtige og kompetente medarbejdere, som sidder klar til at hjælpe dig videre med dit køb.
Hos industri-emballage er gode råd altid gratis at hente. Giv os et kald på telefonen eller send os en besked ved at udfylde kontaktformularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Sorter faldende

Tabel Liste

34 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

34 vare(r)