Pladsbesparende, stabel- vendbare kasser

Har du behov for at få styr på dit lager? Eller søger du praktiske kasser, som kan hjælpe dig med at fragte varer sikkert fra A til B? Få alt i én og samme kasse ved at vælge smarte plastkasser fra industri-emballage.dk. 

Vi forhandler et stort udvalg af fleksible stabelkasser og vendbare kasser i plast. Kasserne kan både hjælpe dig med at strukturere dit lager, så du igen kan bevare overblikket, men også være et effektivt hjælpemiddel i transportsammenhænge. 

Her på siden har vi samlet et stort sortiment af plastkasser med forskellige praktiske specifikationer. Alle vores varianter har dog det tilfælles, at de passer til formatet på en EURO-palle. På den måde kan dine nye kasser spille godt sammen med dit lagerinventar og bruges i et hav af sammenhænge. 

Udforsk vores forskellige plastkasser, som alle kommer med fikse pladsbesparende egenskaber. Alle kasserne er produceret i slagfast og fødevaregodkendt PE-plastmateriale. 

Sorter faldende

Tabel Liste

19 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

19 vare(r)

Fyld kasserne, og stabl dem som klodser 

Hos industri-emballage.dk har vi skarpt fokus på at stille de mest funktionelle produkter til rådighed, så du kan optimere din virksomhed. 

Derfor forhandler vi vendbare kasser, hvor funktionaliteten og brugervenligheden er i top. Put det ønskede indhold i kasserne, og udnyt hver en kvadratmeter ved at stable kasserne ovenpå hinanden. 

Med smarte plastkasser fra vores udvalg kan du optimere pladsudnyttelsen på dit lager. Når kasserne er tomme, kan du dreje dem 180 grader og samle dem ind i hinanden. På den måde står de ikke og optager plads, når du ikke har noget at putte i dem. 

Bestil plastkasser i lukket eller åbent design

Blandt vores sortiment kan du både finde smarte plastkasser i et lukket og åbent design. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Så tænk over kassernes formål, og hvilket indhold de er beregnet til. 

Med et lukket design er kassens indhold mere beskyttet. Denne kassetype er ideel til mindre genstande. Omvendt er et åbent design velegnet til eksempelvis fødevare, der har godt af den ekstra luftcirkulation. 

Flere af plastkasserne kan også findes med forstærket bund til transport eller opbevaring af tungere genstande. I den forbindelse kan det også være relevant at vælge et håndgreb. Vælg mellem åbent eller lukket håndgreb. 

Velegnet til både transport og opbevaring

Kasserne er designet således, at de sikkert kan stables uden at vælte. På den måde er de også velegnet til transport. Du kan sagtens bygge tårne i dit køretøjs lastrum uden at være bekymret for, at de vælter, så snart du trykker på speaderen. 

Kasserne kan derfor være med til at effektivisere dine arbejdsgange og spare dig for tid og ekstra ture. 

Skal dit lager organiseres? Kasserne kan også bruges til at skabe struktur over dit lager, så du altid ved, hvor tingene befinder sig. Du kan med fordel klikke forskellige farver hjem og skabe overblik ud fra farvekoder, så din lageropbevaring er til at overskue. 

Vi har mulighed for at levere præcis den farve, du ønsker. Ved køb af kun 250 stk. kan vi fremskaffe nøjagtig den specialfarve, du står og mangler. Vi tilbyder de skarpeste priser og står klar til at strikke et godt tilbud sammen til dig.