Frugt- og grøntsagskasser

Køb praktiske grøntsagskasser her

Her på siden har vi samlet et stort og varieret udvalg af frugt- og grøntsagskasser.
Vi forhandler næsten lige så mange forskellige kasser, som der findes af frugt og grønt. Vores kasser er produceret i plast og kan bruges til mange forskellige formål. Kasserne kan benyttes til transport af andre fødevare eller eksempelvis i forbindelse med catering.

 

Godkendt PE plastmateriale

Idet vores plastkasser er beregnet til frugt og grønt, er de naturligvis produceret i fødevaregodkendt plastmateriale. På den måde kan du sikkert og uden bekymring transportere eller opbevare dine fødevare i kasserne.
Udover at kasserne er praktiske til frugt og grønt, er de også brugbare i mange andre sammenhænge. Du kan eksempelvis bruge dem i storkøkkener til at skabe struktur over dine madvarer. Fyld dem med brød, konservesvarer eller andet for at få overblik over dit lager.
Idet plastkasserne er fødevaregodkendte, kan du også bruge dem til catering, når du har brug for at transportere maden fra køkkenet til kunden. Her vil kasserne gøre det langt nemmere at fragte maden fra A til B.
Vores kasser til grøntsager er også udført i frost- og varmebestandigt materiale. Det betyder, at de kan klare temperaturer helt ned til -20 grader, og omvendt også tåle temperaturer helt op til +80 grader.

Pak dem på Europaller

Hvis du bruger kasserne i lagerregi, kan de nemt spille sammen med Europaller. Kasserne er nemlig produceret ud fra mål, som passer til formatet på en Europalle. På den måde kan du nemt pakke en Europalle med kasserne og sørge for, at al pladsen bliver udnyttet.
Med kassens brugervenlige og funktionelle design kan du sagtens stable kasserne i højden. Så kan du få maksimalt ud af din Europalle, idet du pludselig kan fragte mere end det, der umiddelbart kan ligge på overfladen.
Kassernes stabelbare design gør dem også nemme at fragte i eksempelvis varevogne og lastbiler, så hver en centimeter kan blive udnyttet.

Lukket eller åben bund? Find begge her

Hos industri-emballage har vi inddelt vores kasser under to kategorier; kasser med lukket, bølget bund og kasser med åben, flad bund. Når du vælger din variant, er det vigtigt at gøre op, hvad kassen skal bruges til.
Skal der eksempelvis fragtes små fødevare i kassen? Eller skal kassen bruges til at fragte store frugter og grøntsager?
En kasse med lukket og bølget bund er særligt optimal til dig, som vil bruge kassen til transport og plukning. Kassens bølgede bund sørger for at yde maksimal beskyttelse af frugt og grøntsager under transport.
Vælger du en kasse med åbne sider og bund, får du andre fordele med i kassen. Med åbne sider og bund får du optimal ventilering af dine frugter og grøntsager.

Et hav af forskellige designs og størrelser

Gå på opdagelse i vores store udvalg af plastkasser, hvor du kan finde kasserne i mange forskellige størrelser og formater. Har du specifikke krav til kassens størrelse?
Hos industri-emballage kan du finde grøntsagskasser i mange størrelser og mål. Du kan blandt andet finde kasser, der er flade og aflange samt kasser, der kommer i et mere kvadratisk format.
Her kan du finde lige den grøntsagskasse med din foretrukne volumen. Du kan også finde dybe grøntsagskasser, der måler helt op til 265 mm.

Få leveret en speciel farve

Vi forhandler som udgangspunkt vores grøntsagskasser i farven brun. I tilfælde af at du har en helt særlig forespørgsel til farven, er du altid velkommen til at kontakte os. Så strikker vi et godt tilbud sammen til dig.
Vi har mulighed for at levere en anden farve end standardfarven ved køb over 250 styks. Kontakt os på telefonen 71 99 02 91, og fortæl os om den farve, du ønsker dine kasser i.

Sorter faldende

Tabel Liste

12 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

12 vare(r)

Robuste og slagfaste grøntsagskasser i fødevaregodkendt plast, frugtkasser i fødevaregodkendt plast og æblekasser i fødevaregodkendt plast. Plastkasserne til frugt og grønt kan stables og passer til målene på en EURO palle. Alle grøntsagskasser og frugtkasser er udført i frost og varme bestandigt materiale (-20 til +80 grader) og produceres i åbent eller lukket design samt med bølget eller flad bund. Plastkassen med bølget bund beskytter frugt og grønt mod stød og slag under transport og plukning. Plastkasser, foldekasser, foldbare kasser samt tilbehør er produceret i EU og opfylder gængse krav til EUR og EURO normen. Grøntsagskasser i plast, frugtkasser i plast og æblekasser i plast anvendes bredt indenfor plastkasser til fødevareindustrien, plastkasser til grøntsager, stabelbare grøntsagskasser samt plastkasser til frugtavl generelt.