foldbare kasser

Fantastisk og foldekasse kan faktisk godt figurere i samme sætning, selvom du måske umiddelbart tænker, de to ikke er et par. Her på siden kan du finde en, der dækker mange behov. Både når det kommer til opbevaring, transport og praktik. 

Vi er eneforhandler på kasserne her, og udvalget er stort. Der er derfor rig mulighed for at erhverve dig en stak, der gør det meget nemmere at organisere det, du nu har behov for at fylde i dine kasser. 

Kasserne passer til formatet på en europalle, og derfor egner de sig særligt godt til transport. De kan nemlig også stables. Så mangler du bare en palleløfter eller en gaffeltruck.

Sorter faldende

Tabel Liste

15 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

15 vare(r)

Pladsoptimering med foldbare kasser

En foldbar kasse har mange gode egenskaber, når det kommer til opbevaring, transport og styrke. Derudover har de den klare fordel, at de kan foldes sammen, når de ikke er i brug. 

Det kan være, du kun bruger dine kasser til transport på bestemte tider af året. Og hvor skal du så lige opbevare 100 kasser, når de ikke er i brug? De kan nemt foldes sammen, så de optager minimal plads i din lagerhal, i din garage eller i din container. 

Det er derfor en optimal løsning for dig, der ikke altid har kasserne i brug. 

Gem dit indhold med en model med låg

Kasserne på siden her kan inddeles i to overordnede kategorier: Lukkede og åbne kasser. De lukkede kasser kommer med lukkede sider, du ikke kan se igennem. Derudover er det muligt at få en kasse med låg, så det slet ikke er muligt at se kassens indhold. 

Det kan være en fordel, hvis du ønsker at afskærme indholdet for uvedkommende, og det kan være en fordel, hvis du gerne vil have et roligt udtryk, når dine kasser står stablet. 

Se dig omkring. Her finder du en foldekasse til alle behov. 

Godkendt til fødevarer

Alle kasser på siden er produceret i PE-plast, som er godkendt til opbevaring af fødevarer. Det er særligt fødevareindustrien, der benytter sig af foldbare kasser. Det kan være opbevaring af fødevarer i en stor lagerhal, i supermarkedet eller et helt tredje sted. 

Og det kan være transport af lokale grøntsager, mælkeprodukter eller kolonialvarer, der skal bruges til store begivenheder. 

Derfor er kasserne også egnet til både frost og varmegrader fra -20 til 80 grader. Du skal altså ikke være betænkelig ved at placere kasserne i en frysecontainer. Det kan de sagtens holde til. 

Har du brug for at se, hvad kassen gemmer på?

Du kan som sagt finde en lukket model på siden her. Har du brug for at se, hvad der er i kassen, kan du også vælge modeller med åbne sider, der tillader kig ind. 

Det kan være en fordel, hvis kasserne indeholder forskellige ting. Skal du finde kassen med rødbeder i en frysecontainer fyldt med foldekasser, kan åbne sider gøre processen en hel del lettere. Vores produkter med åbent design kommer i forskellige størrelser. 

Ønsk en farve, og du skal få

De primære farver på kasserne er grå. Ønsker du en anden farve, kan det dog sagtens være, vi kan fremskaffe det. Kontakt os, hvis du ønsker en anden farve. Du er også mere en velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter. 

De kommer i mange afskygninger, så vi garanterer, at du finder en type, der passer til det behov, du har. Organiser dine kasser med ruminddelinger, eller tilkøb låg, hvis det er nødvendigt for dig. 

Foldbare kasser kan gøre tilværelsen lidt lettere, og det er vi glade for at kunne bidrage til.