EURO kasser

Leder du efter kasser til opbevaring, der rækker lidt ud over det sædvanlige? Så kan du med fordel tage et kig på vores sortiment af eurokasser i alverdens former og farver. 

Disse kasser kan løse langt de fleste udfordringer, når det kommer til opbevaring – netop fordi de både kan stables og passer til transport på europaller. 

Eurokasser er produceret i hård plast, der gør dem lette, giver dem en lang levetid og gør dem nemme og effektive at rengøre. Læs mere om vores forskellige produkter her. 

Sorter faldende

Tabel Liste

47 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

47 vare(r)

Få fornøjelsen af tetris med kasser

Er du bidt af en gal organisator, vil disse falde i din smag. Her er der mulighed for at organisere på optimal vis. Mærk glæden, når du stabler den ene kasser efter den anden, fordi de passer sammen som fod i hose. 

Har kasserne blot en praktisk funktion for dig, vil glæden ved at kunne pakke dine varer ordentligt alligevel være stor. Kasserne her er skabt til opbevaring, og så kommer de tilmed i så mange forskellige varianter, at du sagtens kan finde noget til dine behov. 

Godkendt til fødevarer

Kasserne er produceret i PE-plast, der er godkendt til fødevarer. Det betyder, at du kan bruge dem i storkøkkener, på restauranter eller ved store begivenheder, hvor mad næsten altid spiller en stor rolle.  

Brug dem i landbruget, eller brug dem, når grøntsager skal fragtes fra den ene ende af landet til en anden. Fyld en frysecontainer med råvarer i eurokasser, så du hurtigt og effektivt kan snuppe den kasse, du har brug for. 

Er du til åbent eller lukket design?

Vi er eneforhandlere i Danmark på kasserne på siden her. Modellerne findes overordnet i to slags design. Den åbne model eller den lukkede model. 

De åbne modeller egner sig eksempelvis særligt godt til varer, der har godt af ventilation. Det kan også være en fordel med et åbent design, hvis du har behov for at kunne se ind i kasserne. Det kan være en fordel, hvis kasserne står stablet i en kølecontainer. 

Læg låg på 

Som udgangspunkt er alle kasserne åbne, men du kan selvfølgelig tilkøbe låg til alle modellerne. Derudover kan du få rumdelere og låseklip til dine låg. Det kan være en fordel, hvis du fragter værdifuldt gods i dine kasser.  

Kasserne kan stables, om de har låg på eller ej. Det er nemlig ikke altid nødvendigt med et låg, men det er næsten altid nødvendigt at kunne stable dine kasser. 

Brug kasserne til både frost og varme

Kasserne er produceret til at kunne indeholde fødevarer, og derfor er de selvfølgelig også produceret til at kunne klare både frost og varme. Faktisk kan de klare minusgrader på ned til -20 og plusgrader på 80. 

Derfor skal du ikke bekymre dig om hverken frost eller varme, når du fylder dine kasser med råvarer eller andre produkter. Du skal blot bestemme dig for, hvilken størrelse dine kasser skal være. Her er der faktisk frit valg på alle hylder. 

Spørg, hvis du har brug for hjælp

Kasserne på siden her kommer primært i grå. Har du et ønske om andre farver, hører vi gerne fra dig. Giv os et kald på 71 99 02 91, hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller hvis du ønsker en speciel farve. 

Vi sørger for at hjælpe dig godt i mål med bestillingen af dine kasser, så du kan opleve den store fornøjelse ved tetris med eurokasser. Vi er mere end sikre på, du ikke bliver skuffet over mulighederne ved netop vore udvalg.