Distributionskasser med låg

Er du på udkig efter en distributionskasse, kan du med fordel tage et kig i vores sortiment. Disse kasser er ideelle til transport af mange forskellige former for genstande i store mængder. De er produceret i EU og overholder alle krav til EUR. 

Kasserne kan bruges til transport af fødevarer, transport i medicinalindustrien og sågar til transport af fjerkræ og udklækning. Hvis de ikke skal benyttes til transport, kan de bruges til opbevaring på hylder i en lagerhal, garage eller andet. Det er dig, der sætter grænsen for anvendelsesmulighederne her.

Sorter faldende

Tabel Liste

5 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

5 vare(r)

Skal der låg på?

Det kan sagtens være, du har behov for låg til dine kasser under transport. Derfor kan du her på siden tilkøbe låg. Der er selvfølgelig låg til alle kasserne. Der er også modeller, hvor låget er integreret i kassen. Her er låget todelt. Se vores udvalg, og find ud af, hvilke modeller der passer til dit behov. 

Låget holder indholdet på plads, men det kan også være din sikkerhed mod ubudne gæster. Er du interesseret i at låse dine kasser, kan du overveje at plombere dem. På den måde kan du afholde lange fingre fra at finde vej til kassens indhold. Plomber kommer i mange forskellige styrker. 

Find vores udvalg af plomber

Er du interesseret i plomber til dine kasser, kan du dykke ned i vores udvalg. Vi har forskellige plomber i forskellige brudgrader. Ønsker du en plombe, der blot skal signalere, at låget ikke skal åbne, kan du vælge en af de tynde modeller. 

Skal den være så stærk, at du ikke kan rive den over ved håndkraft, er det selvfølgelig også en mulighed. På vores plomber kan du vedhæfte et mærkat, hvor dit firmas navn står på, eller du kan få indgraveret logo eller andet. 

Godkendt til fødevarer

Vores distributionskasser er godkendte til fødevarer. Det betyder, at du kan bruge dem til alle former for fødevarer, der skal transporteres. De er både frost- og varmesikre, og derfor kan de også bruges til opbevaring i en stor frysecontainer. 

Fyld dem med grøntsager, kød eller brød, og fragt dem fra den ene ende af landet til den anden. Eller fyld dem med fødevarer og drag mod messe. 

Når kasserne skal retur

Kasserne er formet på en måde, der gør, at de nemt kan stables, når de er tomme. Når du vender retur fra din messe eller afleveringsstedet af dine fødevarer, kan kasserne nemt stakkes, så de ikke fylder meget i bilen på vej retur. 

Det samme gør sig selvfølgelig gældende i din lagerhal eller i din garage. 

Vi hjælper dig gerne helt i mål

Har du spørgsmål til vores produkter, eller vil du gerne vide mere om, hvordan en plombe eksempelvis fungerer? Vi hører hellere end gerne fra dig og svarer på de spørgsmål, du måtte have. En snak med os er selvfølgelig helt uforpligtende. 

Vi ser frem til at høre fra dig, så du kan få dine kasser taget i brug hurtigst muligt. Ring til os på 71 99 02 91.