Plasttromle

Her på siden kan du finde plasttønder, der kan rumme forskellige mængder. En tønde i plast egner sig godt til opbevaring af væsker, men faktisk også faste restprodukter. Tønden kommer med et solidt låg, der sørger for, at indholdet bliver, hvor det skal. 

Lågene kommer med håndtag, hvilket gør det nemmere for dig at flytte tønden. Det kan være en klar fordel, da de kan være tunge at danse med uden håndtag. 

Er det første gang, du stifter bekendtskab med denne form for opbevaring af væske, vil vi hellere end gerne vejlede dig, så du kan få de rette produkter klikket i din kurv.

Sorter faldende

Tabel Liste

4 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

4 vare(r)

UN-godkendt: Hvad betyder det for dig?

Der er strenge krav til emballage i Europa. Især når det kommer til transport, hvor sikkerheden skal være mere end i top. Vores plasttønder er UN-godkendte – det betyder eksempelvis, at de er testet af på teknologisk institut, der har godkendt dem til netop transport og opbevaring af levnedsmidler, farligt gods og andre former for olier og væsker. 

UN-mærkatet er din sikkerhed for, at produktet lever op til de krav, der er for transport og opbevaring. Derfor anbefaler vi altid, du kigger efter dette stempel. Det er i hvert fald vigtigt for os, at de produkter, der er i vores sortiment, altid lever op til myndighedernes krav. 

Godkendt til levnedsmidler 

Alle tønderne på siden her er desuden godkendte til levnedsmidler. Det betyder, at du kan bruge tønderne til transport og opbevaring af alt fra fisk til diverse oste. En tønde kan bruges til væsker, olier og kemikalier, men den kan altså også bruges til faste produkter og restprodukter. 

Du ved bedst selv, hvordan tønderne kan være en fordel for dig og de levnedsmidler, du arbejder med til daglig. Her finder du en plasttønde i flere størrelser, så du kan finde den, der passer til dit behov.

Transporter dit farlige gods

Tønderne er som sagt UN-godkendte. Det betyder også, at de gerne må benyttes til farligt gods. Farligt gods kan være kemikalier, spildolie eller rester fra pharmaindustrien eller produktionsindustrien. 

Med en tønde fra vores sortiment ved du, at dit farlige gods bliver, hvor det skal. Uanset om du blot skal opbevare det, eller du ligefrem skal sørge for at transportere det, så det kan blive destrueret på lovlig vis. En plasttønde betyder forsvarlig transport og forsvarlig opbevaring. 

Vi giver gode råd og vejledning

Vi er eneforhandlere af disse tønder i Danmark. Vores produkter er håndplukket, så vi kan altid stå hundrede procent inde for de produkter, du finder i vores sortiment. Det er vigtigt for os, at vores kunder får det bedste stykke af kagen, og derfor er du garanteret kvalitet for pengene her hos os. 

Vi synes også, der er vigtigt, at vores kunder er oplyste og klædt godt på, når de køber vores produkter. Derfor tager vi gerne mod spørgsmål, hvis der er noget omkring vores produkter, levering eller andet, du har svært ved at gennemskue. 

Ring til os med spørgsmål. Så tager vi en uforpligtende snak. Vi ser frem til at høre fra dig.