Plastbeholdere

Find en plastbeholder her

Søger du en praktisk plastbeholder, som lever op til alle nødvendige kriterier? Så er du klikket ind på den rigtige side. Her finder du produkter i skyhøj kvalitet til jordnære priser.
Hos industri-emballage kan du finde en bred vifte af forskellige beholdere i plast. Fælles for dem alle er, at de er særligt funktionsdygtige til industrielt brug. Vi har nemlig samlet et stort udvalg af produkter, der alle er UN godkendte og produceret i et levnedsmiddelgodkendt plastmateriale.
Vi leverer vores plastbeholdere direkte fra producenten. På den måde er vi altid helt ajour med produktets kvalitet, når vi leverer det til dig. Samtidig betyder det også, at vi kan tilbyde dig de skarpeste priser.

 

Kan rumme alle materialer

Hvad skal din beholder indeholde? Vi tilbyder en bred kategori af beholdere, herunder varianter med skruelåg samt plastlågfade og plasttromler.
Når du vælger en plastbeholder, er det vigtigt at gøre op med dig selv, hvad den skal indeholde. På den måde er du sikker på, at den lever op til indholdets krav til opbevaring - og samtidig dine egne krav til plastbeholderes design.

Match indholdet med egenskaber

I vores udvalg kan du finde varianter, der er særligt velegnede til forskelligt indhold. Vores plastbøtter med skruelåg er eksempelvis produceret i fødevaregodkendt HD-PE plast med en certificering, der lever op til medicinal-og fødevareindustriens krav.
Vores varianter under denne kategori fås med kapaciteter fra 6 liter og helt op til 68 liter. Derudover er disse beholdere både luft- og vandtætte, hvilket derfor også gør dem særligt velegnede til fødevarer og medicinsk brug.

En rummelig plasttromle? Find den her

Hos industri-emballage kan du også finde et stort udvalg af plasttromler med forskellige kapaciteter. Fælles for alle varianterne er, at de er levnedsmiddelgodkendte og produceret i UN-godkendt materiale.
Du kan få vores plasttromler med volumen helt op til 220 liter. Har du behov for en mindre variant, kan du også finde dem med en kapacitet på 120 liter.
En plasttromle er særligt velegnet til fødevareindustrien, pharma- og produktionsindustrien. Her får du en slidstærk og hårdfør beholder, som er designet til industrielt brug.

Fyld plastlågfade med alt fra fødevarer til affald

Blandt vores sortiment kan du også finde allround plastlågfade. Du kan nyde godt af plastlågfade i mange sammenhænge både i forbindelse med opbevaring og transport.
Alle vores plastlågfade er fødevaregodkendte, hvilket gør dem oplagte til transport. På den måde kan du nemt fragte fødevarer fra A til B uden at bekymre dig om sikkerheden og de lovmæssige kriterier.
Du kan også bruge plastlågfade til opbevaring. Den helt tætte lukning gør denne plastbeholder særligt velegnet til eksempelvis flydende væsker som olie. Plastlågfade er også geniale til bortskaffelse af spildolie og kan også bruges, når du skal skille dig af med farligt affald.

Du er altid velkommen til at kontakte os ved tvivl

Har du spørgsmål til os eller en række af vores produkter? Så hiv fat i os på telefonen, eller send en besked ved at udfylde vores kontaktformular.
Når du vælger din beholder, er det vigtigt at være helt ajour med produktets specifikationer, hvis du eksempelvis skal bruge den til industriel brug. Her kan der nemlig være helt særlige krav til beholderen, som skal overholdes. Er du i tvivl om noget her på siden, anbefaler vi derfor, at du henvender dig til os.
Vores dygtige medarbejdere ligger inde med den nyeste viden om vores produkter, og vi deler med glæde vores ekspertise med dig.
Fortæl os om dit specifikke behov. Så kan vi i fællesskab finde frem til den mest optimale løsning for dig og finde lige den plastbeholder, der kan dække dit behov.
Kontakt os på telefonen 71 99 02 91.

Plastbeholder med skruelåg, plastlågfade, plasttromler og plasttønder er velegnet til opbevaring og transport af stort set alle væsker, herunder transport af fødevarer, transport af olie, transport af spildolie, transport af kemikalier samt flydende såvel som faste restprodukter i øvrigt. Plastlågfade med håndtag og låg med spændering er UN-godkendte plastfade ligesom UN-godkendte plastbeholder, UN-godkendte plastbøtter, UN-godkendte plasttromler og UN-godkendte plasttønder er velegnet til transport og opbevaring af farligt gods med plastbeholdere indenfor pharmaindustrien, medicinalindustrien, udvindingsindustrien samt fødevareindustrien. UN-godkendte plastbeholdere med skruelåg er produceret i henhold til farmaceutiske krav samtidigt med at den UN-godkendte plastbeholder er luft-, vandtæt, stødsikker samt mulig at plombere, på samme måde som plastlågfad med låg og spændering samt plasttromle i HD-PE plast. Plastfad og plastlågfad med stort aftageligt låg og spændering er UN godkendt til pakgruppe I, II og III i henhold til ADR i forbindelse med transport af fast stof. Levnedsmiddelgodkendt plastfad, levnedsmiddelgodkendt plastlågfad, levnedsmiddelgodkendt plasttønde samt levnedsmiddelgodkendt plasttromle er endvidere godkendt og egnet til opbevaring af fødevarer.