Pallerammer

Stort udvalg af smarte pallerammer

Hos industri-emballage er vi leveringsdygtige inden for en bred produktkategori til lager og transport. Derfor er en palleramme naturligvis også en del af vores varesortiment.
Her på siden kan du finde et bredt udvalg. Fælles for alle varianter er, at de scorer højt på både kvalitet og funktionalitet. Det betyder dog ikke, at de koster spidsen af en jetjager. Tværtimod kan du finde de skarpeste priser lige her hos industri-emballage.

 

Foldbare modeller for mere gulvplads

Når du vælger at investere i en ramme fra industri-emballage, får du høj kvalitet og et praktisk produkt for enhver krone. Alle vores modeller fås med indbygget låge, som giver dig nem og ergonomisk adgang til pallens indhold.
Hos industri-emballage kan du finde typer, der kan foldes sammen, så de ingenting fylder. Klap nemt og hurtigt rammen sammen, så du kan få adgang til indholdet på ingen tid. Det giver dig stor frihed og fleksibilitet. Det betyder også, at pallen ikke optager unødig plads, når du ikke bruger den. Med en foldbar ramme kan du hurtigt få gulvpladsen tilbage, når du har brug for råderum og ikke opbevaring.

Stabl dine paller - køb en palle med ramme

En palle med ramme har en lang række fordele. Udover at være foldbar får du nemlig også mulighed for at stable dine paller med en smart model. Du kan finde vores modeller i forskellige højder, herunder 80 cm, 100 cm eller 120 cm. Med sine fire hjørneskåle kan du nemt stable pallerne sikkert og stabilt.
Du kan stable helt op til fire ovenpå hinanden.

Nem og hurtig montering på EURO paller

Idet de følger de samme mål som EURO paller, at de nemme at montere. Ligeså vel som vores modeller kan findes i forskellige højder, kan du også finde dem i forskellige bredder og længder. På den måde kan du med garanti finde en ramme, der passer til din specifikke EURO palle, blandt vores sortiment.

Find en metalramme her

Hos industri-emballage kan du med garanti finde en både holdbar og slidstærk model. Vores sortiment er produceret i metal, og du kan vælge mellem flere forskellige overfladetyper.
Blandt vores udvalg finder du eksempelvis rammer, der er lakeret med grøn pulverlakering. Denne overfladebehandling beskytter både mod rust og skjuler mange års brug og slitage.
Du kan også finde typer, hvor metaloverfladen er galvaniseret. Det sikrer også, at din palleramme ikke ser skyggen af rust i den nærmeste fremtid.

Få fem styks med i en pris

Vores paller med ramme leveres i pakker med fem styks. På den måde får du et komplet kit, så du er godt klædt på, når du skal bruge dine paller til transport eller opbevaring.
Bestil dine pallerammer allerede i dag.

Levering direkte fra producenten

Når du bestiller et produkt hos os, får du leveret din nye palle direkte fra producenten. Det betyder, at du altid er sikret den højeste kvalitet, idet vi derfor er helt ajour med produktets tilstand - og tilmed også markedets laveste priser.

Hos industri-emballage er gode råd gratis

Har du spørgsmål til os eller nogle af vores rammer? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid parate til at besvare din forespørgsel og guide dig i dit køb.
Gennem vores lange virksomhedserfaring har vi specialiseret os i en lang række produkter til industri, lager og transport. Den ekspertise deler vi hjertens gerne med dig. Vores ambition er at levere højeste kvalitet og bedste service, men til den laveste pris.
Kontakt os på telefonen 71 99 02 91, eller send os en besked ved at udfylde vores kontaktformular. Så gør vi vores ypperste for at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

6 vare(r)