Pallekar

Robuste pallekar til gode priser og hurtig levering

Vi har et bredt sortiment af pallekar, anvendelige til alle typer formål inden for lager, transport og produktion. Hos os, får vores kunder en god kvalitetsvare, som de kan bruge til mange forskellige anvendelser, såsom opmagasinering og transport af alt fra metal, reservedele, skrot, affald eller fødevarer. 

Du kan få både foldbare og helstøbte HDPE plast pallekar hos os og de er utroligt nemme at arbejde med. De fylder ikke meget, hverken i vægt eller plads, når de skal opmagasineres eller transporteres til et andet sted. Se mere om vores praktiske pallekar her på vores side.

 

Vi har de pallekar, der egner sig til næsten alt

Vores plastkar og pallekar findes i mange forskellige størrelser og former. Hvis du leder efter et praktisk pallekar, der løser et problem du står med, så er du kommer til det rigtige sted. Her på siden kan du hurtigt få et overblik over de forskellige størrelser vi har klar til forsendelse - både med hensyn til, hvor meget de kan indeholde i liter, og hvor lange, brede og høje de er i centimeter. På den måde, finder du hurtigt din løsning, hvad end du har brug for at kigge efter størrelse og anvendelse i L eller LxBxH.  

Vores pallekar er lavet af HDPE plast og dem, der ikke er helstøbte, kan du folde sammen, når du ikke skal bruge dem. På denne måde, er de både nemme at transportere og nemme at opbevare. Du kan få mange typer pallekar hos os, både med og uden meder eller gribeklapper. 

 

Vores pallekar er godkendt til alt fra fødevarer til farligt affald

Hos Industri-emballage.dk er alle pallekar fødevarergodkendte, hvilket gør det nemt at bruge dem til mange flere forskellige slags formål inden for alt fra produktion til transport til lager. Hvad end du har brug for pallekar til fødevarer, som eksempelvis ost, mejeri, kød, grønt eller fisk, eller til farligt affald, så som maling, kemikalier eller olier, så kan du nemt og hurtigt finde en løsning via vores sortiment af pallekar. 

Du kan også bruge pallekar til alt muligt andet. Vores kunder køber dem til alverdens slags brug, alt fra affald til reservedele eller typer af korn og afgrøder til metal stykker, glas eller elektronik komponenter. Hvad end det er kolonialvarer, batterier, værksteds dele, sortering af affald eller andet - så er der er næsten ikke det, pallekar ikke kan bruges til. 

 

Foldbare eller helstøbte pallekar - alle vores pallekar er UN godkendte

Hvis du køber vores pallekar, der er helstøbt i HDPE plast, så kan du også anvende dem til de fleste typer væsker. Dette er selvfølgeligt ikke gældende for vores foldbare pallekar. Alt i alt har vi et bredt udvalg af pallekar, der kan anvendes til utroligt mange formål og være løsningen for dig. Og med vores oversigt, får du hurtigt et overblik over, hvilket pallekar, der er perfekt til dig. 

Hos os får du kun UN godkendte pallekar, hvilket betyder, at de kan anvendes til alt fra fødevarer til farligt affald. Alle vores pallekar kan stables nemt, og du kan altid købe ekstra låg, når du mangler dem. På den måde er det nemt at arbejde med vores pallekar i din produktion, hvad end du har brug for at stille dem på lager eller læsse dem i en lastbil til transport. 

 

Vi har høj kvalitet til lave priser - og hurtigt levering direkte til dig

Vi har høj kvalitet til lave priser, fordi vi sparer på omkostningerne. Vi springer et led over - når du bestiller hos os, sørger vi for, at din bestilling går direkte videre til vores producent. Herfra sendes din ordre direkte til dig, uden om os. På mange måder handler vores firma om at minimere omkostninger og vedvarende forbedre effektivitet - for at kunne levere kvalitetsvarer til dig til lave priser. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har brug for vejledning i, hvad der kan være den bedste løsning for dig. Ring blot til os på 71 99 02 91 eller skriv til os på info@industri-emballage.dk. Vi er klar til at hjælpe dig videre.