Pallekar

Køb et pallekar her

Søger du et smart og fleksibelt pallekar? Så er du havnet på den helt rigtige side.
Hos industri-emballage.dk kan du nemlig finde et stort udvalg af kar til paller, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

Hvilken funktion skal det opfylde? I vores brede sortiment kan du finde alsidige varianter, som både velegner sig til transport og opbevaring af tunge emner. Det giver dig en bred palette af muligheder, når du vælger at købe et kar fra vores udvalg. Her finder du kvalitetsprodukter til skarpe priser.

 

Mange specifikationer – alle i topkvalitet

Vores pallekar findes med mange forskellige specifikationer, så du kan finde den variant, der taler godt ind i din opgave. Fælles for dem alle er, at de er fødevaregodkendte og i robust konstruktion med lukket bund og sider. De er ISO-og EURO-formater med stor kapacitet og rummelighed.

Det smarte design og materiale gør karrene ekstremt brugervenlige. Det betyder også, at de er nemme at rengøre og gå til. Vælger du en variant med låg, er de også nemme at stable.

Filtrer din søgning og find det, du mangler

Du kan vælge at filtrere din søgning, som kan være en stor hjælp, hvis du søger et kar med specifikke egenskaber. Det giver dig hurtigt overblik og mulighed for at finde et kar efter dit behov.

Hos industri-emballage kan du indstille din søgning ud fra forskellige kriterier. Leder du efter et pallekar med en max statisk vægt? Eller har du et fast budget, som skal overholdes?
Uanset hvilke krav du måtte have til dit nye kar til paller, kan du let finde en passende variant hos industri-emballage.dk.

Find en foldbar variant her

Hos industri-emballage.dk kan du finde fleksible og foldbare pallekar, som er ideelle, hvor pladsen er knap. Fold det sammen, når du har behov for ekstra gulvplads, eller fold det ud, når du skal udnytte funktionen. Med en foldbar variant får du stor frihed og mulighed for at rokere rundt.

Har du en specifik forespørgsel til kapaciteten på dit kar? Eller et ønske til form? Blandt vores udvalg kan du finde en bred vifte af foldbare udgaver med forskellige egenskaber.

Vi tilbyder både foldbare pallebokse med frontklap, som sikrer nem og ergonomisk adgang til boksens indhold. Vælg denne variant, hvis det skal bruges til opbevaring, idet du let og hurtigt kan komme til tingene uden anstrengelse.

Blandt vores sortiment af foldbare varianter kan du også finde pallebokse med låg. Denne variant er både velegnet til opbevaring og transport.

Søger du det ultimative kar til paller, som kan understøtte enhver funktion til punkt og prikke? Så kan du med fordel vælge et foldbart kar med både låg og frontklap. På den måde får du et alsidigt produkt, som er et praktisk hjælpemiddel i alle situationer.

Kontakt os for gode råd og vejledning

Har du spørgsmål til os eller nogle af vores produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for rådgivning til dit køb. Hos industri-emballage.dk sætter vi en ære i høj kvalitet, og det gælder både, når det kommer til vores produkter og vores kontakt med dig.

Derfor sidder vores erfarne medarbejdere klar med gratis hjælp og gode råd, når du har brug for et godt fagligt indspark. Vores ambition er at levere kvalitet i topklasse og give de bedste kundeoplevelser. Det eneste, der er i bund, er vores priser.

Kontakt os på telefonen, eller send os en besked ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig og besvarer din forespørgsel.