Varenummer:
N001161_G

Møbelhund 600x400 mm, m. gummihjul

Kolli antal:32

Møbelhund med 4 drejehjul med drejegafler i plast og ribber, som er velegnet til både plastkasser, spande, tønder og alt andet som ikke matcher et EURO mål. Under den solide ramme er monteret gafler i plast som ikke ruster og tåler vask ved 90 grader. Derudover har plastgaflerne en fjedrene effekt som gør kørslen nemmere, mere støjsvang og sikker. Plastgaflerne er monteret med 100 mm støjsvage gummihjul. Møbelhunde og traller er velegnet som vogne til transport og håndtering af plastkasser. Vælg mellem møbelhund i rød, blå eller sort.

På lager
Kun %1 tilbage
Fra inkl. moms 535,00 DKK 428,00 DKK

Har du spørgsmål til produktet?

Specifikationer
ProdukttyperMøbelhund
Forventet leveringstidcirka 2-5
Kolli1 stk
Maks belastning300 kg
LxB i mm 610x410 mm
Ramme materiale Fødevaregodkendt PP plast
Hjul design4 drejegafler
Hjulgaffel materialeFødevaregodkendt PP plast
Hjulbane materiale 100 mm TPR gummi
Materiale metaldeleGalvaniseret stål

Møbelhunde og traller passer til alle gængse eurokasser, kødkasser, grøntsagskasser, brødkasser og slagterkasser i EURO mål. Møbelhunden er monteret med 4 stk plastgafler. Alle møbelhunde og traller leveres samlet og klar til brug. Alle plastmaterialer på møbelhunden er fødevaregodkendte.

 

Møbelhund, rullevogn, tralle eller "hund" med 4 drejehjul. Møbelhunden er kendetegnet ved en solid plastramme som typisk er støbt i PA, PP eller eller ABS plast afhængigt af modellen på rammevognen. Rammevogne og kassevogne i ABS eller PA plast er specielt velegnet til temperaturer ned til minus 20 til 30 grader, hvor rammevogne og kassevogne i PP normalt ikke benyttes disse lave temparaturer.
Møbelhundende fås i mange farver og kan bruges som fødevaregodkendte rammevogne eller levnedsmiddelgodkendte rammevogne. Møbelhundens fås med gafler i galvaniseret stål, gafler i plast eller rustfrit stål , ligesom rammevognens hjul kan være enten 100 mm nylon hjul eller 100 TPR gummihjul. Møbelhund, rullevogn, tralle og kassevogn passer til EURO kasse mål og til håndtering af EURO kasser, E1 kasser, E2 kasser, E3 kasser samt øvrige plastkasser. Møbelhunde benyttes ofte som vogn til catering, vogn til detailhandlen, vogn til produktionsmiljøer og vogn til transportsektoren.