Nye IBC tanke

En Intermediate bulk container eller blot IBC-tank kan indeholde alle de flydende væsker dit hjerte kan begære. De egner sig særligt godt til at opbevare store mængder af flydende væsker, da de kan indeholde mellem 600 og over 1000 liter på én gang. 

Her på siden finder du et stort udvalg af tanke, der kan indfri dine ønsker for opbevaring eller transport af væsker. 

Mange af tankene er godkendte til opbevaring af levnedsmidler, men vær opmærksom på det, når du klikker din tank hjem, så du ender med det helt rette produkt. 

Sorter faldende

Tabel Liste

12 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

12 vare(r)

Få en palletank, der nemt og effektivt kan løftes

Jo mere væske, des tungere masse. Det er ikke nemt at fragte en IBC-tank med 1000 liter væske. Derfor kan du her på siden finde en tank, som selvfølgelig er monteret på en palle, der er transporterbar på en langt mere behagelig facon. 

Du skal blot være i besiddelse af en gaffeltruck eller palleløfter, når tanken skal løftes fra A til B. På den måde er det nemt og enkelt at flytte dine tanke over i en lastbil, når de skal fragtes. Det kræver blot en teleskoplæsser eller en lastbil med rampe. 

Hvorfor vælge galvaniseret stålgitter?

For at give den flydende væske nogle sikre betingelser, skal emballagen selvfølgelig være så tæt på skudsikker som muligt. Der er heldigvis yderst sjældent fare for flyvske projektiler, så sikkerheden består her i et galvaniseret stålgitter, der danner ramme om tanken. 

Gitteret beskytter tanken både indefra og udefra. Den sørger for, at udefrakommende slag ikke påvirker indholdet, og så holder den tanken fastlåst på pallen. Her på siden kan du ikke finde en palletank uden stålgitter. 

Befri tankens indhold med en taphane

Har du brug for at kunne tappe noget af indholdet, kan du ved hjælp af en taphane på hver IBC-tank nænsomt og effektivt tappe væsken. Tankene er nemlig ikke kun fordelagtige ved transport af væsker, men også til opbevaring af meget store mængder. Og derfor skal der selvfølgelig være mulighed for at tappe en ønsket mængde i ny og næ. 

Du drejer blot tappehanen fra den ene til den anden side for at aktivere nedløbet. Det er smart, intuitivt og enkelt. 

Transporterer du farligt gods?

Vær opmærksom på, at det kræver en speciel godkendt palletank, hvis du skal transportere farligt gods. Her på siden finder du tanke til almindelige fødevarer, væsker og forskellige slags medicin. Men du kan også finde tanke, der er godkendt til netop farligt gods. 

Farligt gods kan være væsker eller kemikalier fra medicinalindustrien eller andre steder. Ved disse former for væsker er der behov for en særlig form for afskaffelse, og derfor skal du også bruge en særlig form for IBC-tank. 

Vælg en tank til dit behov

Er du i tvivl om, hvilken form for tank der egner sig særligt til dit behov, kan du altid forhøre dig hos os. Vi er eksperter, og vi deler selvfølgelig ud af vores ekspertise. Vi ser gerne, du får den rette vejledning og de rette produkter. 

Dyk ned i vores sortiment, og fang din tank. Find tanke, der er godkendte af UN, eller find tanke, der er beskyttet mod UV-stråler. Når du køber et produkt hos os, kan du være sikker på at få kvalitet for dine penge. Det er nemlig vigtigt, at tanken beskytter indholdet på bedst mulig vis.  

Vi hører gerne fra dig, hvis du har nogen former for spørgsmål til vores produkter.