IBC tank

Find en palletank her

Søger du en palletank og nærmere betegnet en IBC tank? Så er du havnet på den helt rigtige side.Her hos industri-emballage tilbyder vi en bred vifte af tanke. Blandt vores store sortiment kan du vælge mellem et hav af forskellige modeller. 

Hvilken funktion skal den opfylde? Uanset hvilken tank du søger, har vores varianter det til fælles, at de alle er UN-godkendte samt fødevaregodkendte. Det sikrer dig, at din nye model lever op til de lovmæssige krav, hvad end den skal bruges til.

 

Vælg mellem nye eller brugte IBC tanke

Her på siden har vi inddelt vores IBC palletanke i to kategorier; nemlig nye og brugte tanke. 
Det giver dig stor frihed til at vælge lige den tank, du står og mangler, og samtidig også mulighed for at bevæge dig i forskellige prisklasser. Har du eksempelvis et bestemt budget, du skal overholde, kan en brugt tank være en oplagt løsning. 

Vælg en med galvaniseret stålgitter

Hos industri-emballage kan du købe en palletank, hvor sikkerheden er intet mindre end i top. Vi vil score højt på kvalitet på alle tænkelige parametre - og naturligvis også, når det kommer til vores produkters sikkerhed. Derfor er alle vores modeller beskyttet af et robust galvaniseret stålgitter, uanset om du vælger at investere i en ny eller brugt. 

Litervis af forskellige kapaciteter

Blandt vores store udvalg kan du finde mange forskellige kapaciteter. Skal din tank kunne rumme eksempelvis 800 liter eller helt op til 1.000 liter? Uanset hvilke ønsker du har til din nye tank, kan du få dem opfyldt her hos industri-emballage. 
Her kan du også vælge mellem forskellige ydre mål. Det gælder både bredde, højde og længde. På den måde kan du finde en model, der passer præcis ind i de omgivelser, den skal indgå i. 
Gå på opdagelse i vores brede sortiment, og klik dig gennem de forskellige varianter og specifikationer. 

Filtrer din søgning, når du skal finde din nye tank

Du kan også vælge at filtrere din søgning, så du kun får vist de produkter, der lever op til dine krav. Du kan blandt andet vælge at filtrere din søgning ud fra pris, palletype eller aftapning. Så kan du hurtigt og nemt finde frem til den modet, der taler godt ind i dit behov. 

IBC tanke med fleksibel levering

Når du bestiller en tank hos industri-emballage, kan du selv vælge din leveringsform. Det betyder, at du kan vælge at få leveret din tank på enten en plastpalle, træpalle eller en stålpalle. Du har frit valg på alle hylder. 
Det eneste du skal gøre, er at angive din foretrukne leveringsform, når du bestiller din tank. På den måde kan du få en, som taler nøjagtig ind i dit behov. 
Lige meget hvilken type palle, du vælger, garanterer vi høj kvalitet. Vores varer sendes direkte fra producenten, og vi sørger altid for at gennemtjekke produktet, inden det lander hos dig. Vi sørger for topklasses kvalitet til markedets laveste priser - uden undtagelse. 

Kontakt os for gode inputs

Har du spørgsmål til os eller nogle af vores produkter? Så tag fat i os. Du er altid velkommen til at kontakte os, når du har brug for faglig vejledning i dit køb af palletank.
Vi vil levere højeste kvalitet i alt, hvad vi gør. Det gælder vores produkter såvel som vores kontakt med dig. 
Vores dygtige medarbejdere er klar til at besvare din henvendelse på telefonen. Vi sidder også klar ved tasterne, så du kan også vælge at sende din forespørgsel på mail ved at udfylde vores kontaktformular. Så gør vi vores ypperste for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.