Varenummer:
RL6424-00

Foldekasse, frugtkasse, 600x400x240 mm

Foldekasse i robust og fødevaregodkendt PE plast. Klapkassens perforerede bund og sider tillader luftcirkulation og minimerer vægten på plastkassen. Foldekassen kan klappes sammen som en klapkasse med bred anvendelse som sammenklappelig plastkasse indenfor fødevarer, industri, lager og transport. Foldekassen måler 600x400 mm med en højde på 240 mm, men højden på foldekassen reduceres til cirka 35 mm når plastkassen klappes sammen. Klapkassens praktiske håndtag på siden sikrer nem og hurtig håndtering.

På lager
inkl. moms 181,25 DKK 145,00 DKK
  • Pris ved køb af 50 stk. inkl. moms 111,25 DKK 89,00 DKK
  • Pris ved køb af 100 stk. inkl. moms 101,25 DKK 81,00 DKK
  • Pris ved køb af 300 stk. inkl. moms 98,75 DKK 79,00 DKK
  • Fast lav fragtpris på 290 kr
  • Gratis råd og vejledning på telefon 71 99 20 01.
Specifikationer
ProdukttyperPlastkasser
Forventet leveringstidkun 6-8
Volumen47 L - max 15 kg
Højde240 mm
Kolli240
MaterialeFødevaregodkendt plast (PP)
Bredde398 mm
Længde595 mm
Egenvægt1760
Indre længde555 mm
Indre bredde 360 mm
Indre højde 225 mm

Robust foldekasse i fødevaregodkendt PE plast. Den foldbare plastkasse kan stables og passer til målene på en EURO palle. Plastkassens bundmål er 600x400 og har en højde på 240 mm. Plastkassen er udført i frost og varme bestandigt materiale (-20 til +80 grader) og kan leveres i andre farver ved kun 250 stk.

 Yderligere beskrivelse af foldekasser og plastkasser
Vores plastkasser og foldekasser er produceret i fødevaregodkendt PE plast er det gør det muligt at bruge disse plast kasser som foldekasser til transport af fødevarer og som plastkasse til fødevarer, det kunne f.eks. være som plastkasse til kød, plastkasse til frugt eller som plastkasse til grøntsager. foldekassen er også meget brugt som plastkasse til catering, herunder cateringkasser, og som foldekasse til catering og plastkasse til madudbringning. Bruges en plastkasse til catering er det vigtigt at plastkassen er en fødevaregodkendt foldekasse eller klapkasse. Plastkasser til brød, også kaldet brødkasse, Schulstad kasse eller Kohberg kasse, er ofte en perforeret plastkasse, dvs en plastkasse med huller som sikrer en lav vægt samt en høj gennemstrømning af luft gennem brødkassen.

Foldekasser til fødevarer

Klapkasser og foldekasser med en lav højde f.eks. 50-80 mm, men stort bundmål, kan være praktisk hvis man vil transportere halvfabrikerede fødevarer i plastkasser, som f.eks. bake-off, dej, chokolade, kager eller lign., som skal undgå tryk og påvirkning, men som ikke fylder meget i højden. Da både klapkasser og foldekasser er stabile og robuste plastkasser, er de oplagte hvis man vil undgå påvirkning af indholdet. Foldekasser er samtidigt lette rengøre efter brug, så du let anvende dem til forskellige typer fødevarer. Klapkasser og foldekasser kan også benyttes som frugtkasser og grøntsagskasser Vi har et udvalg af frugtkasser og grøntsagskasser, som kommer med ventilerende sider, som er optimalt i forhold til transport af frugt og grønt.

Plastkasser

Mange af disse kasser kan foldes, så de fylder mindst muligt når de ikke er i brug. Derudover kan de stables, så du kan transportere og opbevare mange plastkasser af gangen. Alle vores klapkasser, plastkasser og foldekasser til frugt og grønt er produceret i fødevaregodkendt PE plast.