Varenummer:
N-SF800PES3B-NEW

800x1200x150 mm EUR palle m. åbent dæk (fødevaregodkendt)

800x1200x150 mm. Solid plastpalle i EURO palle format med stålforstærkning og ekstra stor bæreevne.

På lager
Kun %1 tilbage
Fra inkl. moms 426,25  DKK 341,00  DKK

Har du spørgsmål til produktet?

Specifikationer
ProdukttyperPlastpaller
Højde150 mm
MaterialeFødevaregodkendt HDPE plast
Bredde1200 mm
Længde800 mm
Maks vægt4000 kg
Vægt i reol900 kg
Egenvægt14 kg
Antal pr. kolli14 stk

Solid plastpalle i europalle mål med stålforstærkning og ekstra stor bæreevne. Pallen har 3 meder og er egnet til pallereol. Plastpallen er velegnet til transport, udstilling af produkter i detailhandlen, som eksportpalle eller i fødevare- og produktionsmåljøer. Plastpallen er støbt i slagfast HDPE plast som gør den ekstrem robust og stabil. Vælg om plastpallen skal leveres med eller uden kant.

 

Europalle i slagfast HDPE plast med åbent dæk og med eller uden 7 mm kant. Plastpaller giver generelt en hygiejnisk og ensartet mulighed for opbevaring og transport af stort set alle typer gods. Vores plastpallerne er produceret i EU og sprøjtestøbt i HDPE plast med et tryk på op til 40 tons. Resultatet er ekstremt holdbare plastpaller i ensartet og høj kvalitet. Plastpaller som betegnes eksportpaller er ofte lette for at minimere omkostninger til eksempelvis flytransport.

Fødevaregodkendte plastpaller, hygiejnepaller, H1 paller samt GS-1 certificerede H1 paller til fødevareindustrien er produceret i fødevaregodkendt plastgranulat.

Plastpallens design gør den let at rengøre og forhindrer udvikling af bakterier og smittefare. Kompakte stabelbare plastpaller kan stables og fylder således meget lidt ved opbevaring og returtransport.