Varenummer:
N-SF800UL

800x1200x120 mm EU palle, plastpalle m. åbent dæk

800 x 1200 x 120 mm. Pladsbesparende plastpalle med en ultra lav egenvægt til lettere gods.

På lager
Kun %1 tilbage
Fra inkl. moms 93,75  DKK 75,00  DKK

Har du spørgsmål til produktet?

Specifikationer
ProdukttyperPlastpaller
Højde120 mm
MaterialeSlagfast HDPE plast
Bredde1200 mm
Længde800 mm
Maks vægt700 kg
Vægt i reol0 kg
Egenvægt3,9 kg
Antal pr. kolli80 stk

Pladsbesparende plastpalle med en ultra lav egenvægt til lettere gods. Pallens 9 fødder gør pallen både robust og meget stabil og gør pallen er egnet til transport, udstilling af produkter i detailhandlen, som eksportpalle eller i fødevare- og produktionsmåljøer. De 9 robuste fødder gør det nemt at stable pallen og gør pallen meget pladsbesparende. Plastpallen er støbt i slagfast HDPE plast som gør den ekstrem robust og stabil. Vælg om plastpallen skal leveres med eller uden kant.

 

Europalle i slagfast HDPE plast med åbent dæk og Uden kant. Plastpaller giver generelt en hygiejnisk og ensartet mulighed for opbevaring og transport af stort set alle typer gods. Vores plastpallerne er produceret i EU og sprøjtestøbt i HDPE plast med et tryk på op til 40 tons. Resultatet er ekstremt holdbare plastpaller i ensartet og høj kvalitet. Plastpaller som betegnes eksportpaller er ofte lette for at minimere omkostninger til eksempelvis flytransport. Fødevaregodkendte plastpaller, hygiejnepaller, H1 paller samt GS-1 certificerede H1 paller til fødevareindustrien er produceret i fødevaregodkendt plastgranulat.

Plastpallens design gør den let at rengøre og forhindrer udvikling af bakterier og smittefare. Kompakte stabelbare plastpaller kan stables og fylder således meget lidt ved opbevaring og returtransport. Typisk har plastpallen 6 eller 9 fødder. Plastpalle i halvpalle format har 6 fødder og plastpallen i europalle eller US palle format har 9 fødder. Flere af de kompakte plastpaller kan forsynes med meder som nemt klipses på plastpallens fødder. Plastpalle i specialmål, eksempelvis 760x1140 mm eller 800x1140 er plastpaller optimeret til containertransport. Plastpallens mål matcher en 20 fods og 40 fods container således at godset kan pakkes optimalt og uden spildplads. Plastpallen til big bags er specielt produceret til nem og sikker transport af big bags. Big bag'en placeres på plastpallen som holder Big bag'en stabil og gør de muligt at transportere den fyldte big bag med truck. Plastpalle til big bag gør det muligt at stable big bags stabilt og sikkert.