Varenummer:
101630

7,3 L rund plastspand med hank uden låg

Plastspand med hank, uden låg. Plastspanden er produceret i fødevaregodkendt plast og er anvendelig til vidt forkellige formål.

På lager
inkl. moms 17,50 DKK 14,00 DKK
  • Pris ved køb af 300 stk. inkl. moms 16,25 DKK 13,00 DKK
  • Fast lav fragtpris på 290 kr
  • Gratis råd og vejledning på telefon 71 99 20 01.
Specifikationer
ProdukttyperPlastbeholdere
Volumen7,3 L
Diameter270 mm
Højde188mm
Kolli300 stk
MaterialeFødevaregodkendt PP plast

Plastspand egnet til levnedsmiddel håndtering såvel som kemikalier så som malingsspand eller til spildprodukter. Spanden kan anvendes til både varme og kolde produkter og i varme eller kolde miløer, da den er både kulde- og varmerestistent.

7,3 L plastspand med hank, uden låg. Plastspanden er produceret i fødevaregodkendt plast og er anvendelig til stort set alle formål, som spand til fødevarer såvel som spand til kemikalier eller maling. Som varmeresistent plastspand er spanden velegnet til både tørt og flydende indhold. Plastspanden er både varmeresistent og kulderesistent. Plastspandens patenterede hank kan bære selv den tungeste vægt, samtidigt med at have et ergonomisk og behageligt greb. Plastspanden kan tilpasses specifikke ønsker og kan leveres som plastspand med print, plastspand i farver eller som plastspand med shaker lid. Kontakt os for yderligere information.