Varenummer:
E6412-1100

600x400x120 mm stabelkasse, vælg farve

Grå, fødevaregodkendt og stabelbar plastkasse i målene 600x400x120 mm. Eurokasser, også kendt som stabelkasser, lagerkasser og transportkasser er velegnet til stort set alle typer af opbevaring og transport. Stabelkassen er godkendt til opbevaring og transport af fødevarer og plastkassens bundmål sikrer optimale pakning uden spildplads på både træpaller og plastpaller. Husk, vi trykker også gerne jeres navn og logo på disse stabelkasser.

På lager
Kun %1 tilbage
Fra inkl. moms 160,00  DKK 128,00  DKK

Har du spørgsmål til produktet?

Specifikationer
ProdukttyperPlastkasser
Forventet leveringstidkun 6-8
Højde120 mm
Kolli72 stk
MaterialeFødevaregodkendt plast (PE)
Bredde400 mm
Længde600 mm
Egenvægt1390 gram
Indre længde556 mm
Indre bredde 356 mm
Indre højde 110 mm

Robust og slagfast stabelbar eurokasse i fødevaregodkendt PE plast. Den Stabelbar eurokasse kan stables og passer til målene på en EURO palle. Plastkassen er udført i frost- og varmebestandigt materiale (-20 til +80 grader). eurokasserne fås med eller uden håndgreb samt i perforeret eller lukket design.
Yderligere beskrivelse af stabelkasser og plastkasser


Vores plastkasser og stabelkasser er produceret i fødevaregodkendt PE plast er det gør det muligt at bruge disse plast kasser som stabelkasser til transport af fødevarer og som plastkasse til fødevarer, det kunne f.eks. være som plastkasse til kød, plastkasse til frugt eller som plastkasse til grøntsager. Stabelkassen er også meget brugt som plastkasse til catering, herunder cateringkasser, og som stabelkasse til catering og plastkasse til madudbringning. Bruges en plastkasse til catering er det vigtigt at plastkassen er en fødevaregodkendt stabelkasse eller eurokasse. Plastkasser til brød, også kaldet brødkasse, Schulstad kasse eller Kohberg kasse, er ofte en perforeret plastkasse, dvs en plastkasse med huller som sikrer en lav vægt samt en høj gennemstrømning af luft gennem brødkassen.

Plastkasser til fødevarer

Eurokasser og stabelkasser med en lav højde f.eks. 50-80 mm, men stort bundmål, kan være praktisk hvis man vil transportere halvfabrikerede fødevarer i plastkasser, som f.eks. bake-off, dej, chokolade, kager eller lign., som skal undgå tryk og påvirkning, men som ikke fylder meget i højden. Da både eurokasser og stabelkasser er stabile og robuste plastkasser, er de oplagte hvis man vil undgå påvirkning af indholdet. Stabelkasser er samtidigt lette rengøre efter brug, så du let anvende dem til forskellige typer fødevarer. Eurokasser og stabelkasser kan også benyttes som frugtkasser og grøntsagskasser Vi har et udvalg af frugtkasser og grøntsagskasser, som kommer med ventilerende sider, som er optimalt i forhold til transport af frugt og grønt.

Plastkasser

Mange af disse kasser kan foldes, så de fylder mindst muligt når de ikke er i brug. Derudover kan de stables, så du kan transportere og opbevare mange plastkasser af gangen. Alle vores eurokasser, plastkasser og stabelkasser til frugt og grønt er produceret i fødevaregodkendt PE plast.